dżoasia
Fanka BB :)
jakby któraś nowy kupiła to bym potem mogła odkupić jak nie zajeżdżą, a tak to trza będzie zaś szukaćTych używanych wózków dla Was zabraknie))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakby któraś nowy kupiła to bym potem mogła odkupić jak nie zajeżdżą, a tak to trza będzie zaś szukaćTych używanych wózków dla Was zabraknie))
jakby któraś nowy kupiła to bym potem mogła odkupić jak nie zajeżdżą, a tak to trza będzie zaś szukać![]()
Jakiś tam plan kiełkuje, na razie trza wracać do roboty i naciułać na kolejna amunicjeBędziemy kochana razem szukać bo rozumiem ze też niedługo się szykujesz na doktorów magików na kolejne podejście?
W hurcie taniej kupimy)))
Zamierzasz atakować GYN?Jakiś tam plan kiełkuje, na razie trza wracać do roboty i naciułać na kolejna amunicje![]()
nie wiem jeszczeZamierzasz atakować GYN?
Jakiś tam plan kiełkuje, na razie trza wracać do roboty i naciułać na kolejna amunicje
Póki co przewietrzyłam dziś roweraI nawet nie jest tak źle jak myślałam! Jak zsiadłam po ok 20km to nawet ustałam samodzielnie, nie trzeba było mnie zbierać z kostki przez blokiem
![]()
Tak o udanym.A bo Ty o udanej ciazy mowisz. A to pewnie stopniowo. My tutaj o nieudanych transferach.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tez 3x 1 i mysle ze zrobie tak jak Ty. Bo inaczej spac w nocy nie bede moglaJa wczesniej mialam bodajze 3 po 1, potem bralam 2 po 1 a potem 1 dziennie ale to bylo moje kombinowanie![]()

Kochana który Ty tc? Pytam bo się martwię o mój naturalny cud, ciągnie mnie na dole brzucha i kuja jajniki czy to normalne .?? Zwariuje w oczekiwaniu do 17 kwietnia na wizytęJa mam tez 3x 1 i mysle ze zrobie tak jak Ty. Bo inaczej spac w nocy nie bede mogla![]()