dżoasia
Fanka BB :)
Najważniejsze to się nie zatrzymywać, tylko działać.Na to liczę kochana! Jak już swoje wypłakane to głowa do góry i lecimy dalej przez zycie![]()
Zakupiłam sobie nową karmę dla jajników i macicy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najważniejsze to się nie zatrzymywać, tylko działać.Na to liczę kochana! Jak już swoje wypłakane to głowa do góry i lecimy dalej przez zycie![]()

O kurde no to faktycznie na pelnych obrotach[emoji6] trzymam kciuki!Najważniejsze to się nie zatrzymywać, tylko działać.
Zakupiłam sobie nową karmę dla jajników i macicy [emoji14] Będę pędzić jajca jak bimber w stodole![]()
@Bombisz - nie smutaj się za długoHej, u mnie wynik bety negatywnynie bede mamą w najbliższym czasie. Znowu od zera zaczynać.. eh
( tak wiem łatwo się mówi) następnym razem Nam się uda - niedługo wszystkim Nam się uda - qurwa musi
Bo jak nie My - to kto ? 

Ja Będę swój trzymać dla Ciebie :-)jakby któraś nowy kupiła to bym potem mogła odkupić jak nie zajeżdżą, a tak to trza będzie zaś szukać![]()
@dżoasia dawaj nazwe tej karmy dla jaj - mam jeszcze 2.5 m-ce to podkarmie swojeNajważniejsze to się nie zatrzymywać, tylko działać.
Zakupiłam sobie nową karmę dla jajników i macicyBędę pędzić jajca jak bimber w stodole
![]()

Kochana Tule mocnoHej, u mnie wynik bety negatywnynie bede mamą w najbliższym czasie. Znowu od zera zaczynać.. eh
Kolo 11 tcHehe... A kiedy zeszlas do 0 z progesteronem? W ktorym tygodniu on kazal Ci odstawic?
Aha. Ale terax biore duphaston-zlecil mi go moj lekarz do ktorego chodze chyba z ostroznosciHehe... A kiedy zeszlas do 0 z progesteronem? W ktorym tygodniu on kazal Ci odstawic?