Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pieknie!!![emoji10][emoji11][emoji10][emoji11]Wczoraj beta 8dpt 69.94
Dziś 143, 8![]()
To dupa wolowa jestes bo miałam saszetek.i herbat na 11 dni i jak sprzedawalam profertil to wyslalam wsię gratisie. Szkoda ze nie pisalas ze chcesz kupic to bym ci za free wysłałahaha to ta z fertineapierdykłam cały zestaw a co!! dobrze, że tam 2 specyfiki jest do picia bo ja tak jak @gosia321 już mam taki tabletkowstręt że teraz mogłabym nawet w zastrzykach przyjmować, byle nie musieć nic łykać
I zapodałam też tą cholinę o której była mowa dzisiaj
No to nie tylko ja tak mysle uff cale szczescie bo myslalam ze jestem odosobnionym przypadkiem. A progesteron przeciez sama moge sobie dopchacJa uważam, że zupełnie zbędny wydatek. bhcg oszacujesz pewnie samodzielnie bo przy wynikach masz widełki. Ja miałam widełki również przy estradiolu i progesteronie. Jeśli Twoje labo widełek nie ma to zawsze możesz tutaj zaczerpnąć informacjiZawsze będzie taniej niż 450 zł.. dla mnie cena kosmiczna jak za 3 (pewnie krótkie) telefony....
![]()
Mozesz, ale powiedz o tym lekarzowi bo nie mozesz potem ot tak wrocic do poprzedniej dawki. Ale masz naprawde duuuzo tego progesteronu, nie sadze, zeby to byla wina niskiego poziomu.Kochane a czy sama mogę n zwiększyc dawkę duphastonu
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzis kupilam lakier hubrydowy o nazwie Twojego nicku [emoji16]aście napisały jeden dzień się źle czułam i wlazłam a tydzień będę zaległości nadrabiać
No ja własne myślę że to implantacja tylko że z przerwami w 2 dpt i teraz 5dptMozesz, ale powiedz o tym lekarzowi bo nie mozesz potem ot tak wrocic do poprzedniej dawki. Ale masz naprawde duuuzo tego progesteronu, nie sadze, zeby to byla wina niskiego poziomu.
Przykro mi [emoji26]Hej, u mnie wynik bety negatywnynie bede mamą w najbliższym czasie. Znowu od zera zaczynać.. eh