Malinka1989
Zaangażowana w BB
Jednego 3AAA miałaś jednego kropka podanego czy dwa? Bo gdzieś mi to umknęło w pamięci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednego 3AAA miałaś jednego kropka podanego czy dwa? Bo gdzieś mi to umknęło w pamięci.
Nie wiem już komu podziękowałam a komu nie, więc dziękuję Wam wszystkim !!!Cieszę się bardzo i dzięki za każde dobre słowo, za pocieszenia i w ogóle za wszystko :*:*:*
z jednego zarodka to raczej nieGratululuję!!! Czyżby kolejne bliźniaki?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
z jednego zarodka to raczej nie![]()
Zawsze mógł się podzielićz jednego zarodka to raczej nie![]()
Jednego 3AA![]()
Ja niestety nie dam radyWybaczcie napisze tu bo prywatnie moge wyslac jedna wiadomosc max do 5 osob.
Zatem proszę Syrenki warszawskie o potwoerdzenie przybycia w sobote na 13 do sloika. Mamy zdeklarowanych 11 osob i mam nadzieje ze wszystkie dotrzecie bo cudownie bedzie sie poznac w realu.
@megi1985
@labelladurmiente
@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@zylwia
@Biedroneczka83
@Koniczyna82
@Summer88
@sroka87
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no wlasnie!Paulinka cos ty tam.qwa nagadala??![]()
HAHABoże kobieto co miałaś z biologii?? Słyszałaś o bliźniętach jednojajowych)))))
Bardzo Ci gratuluje kochana jeszcze raz super wieści!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom