reklama

Kto po in vitro?

Czy na swiezaka czy do crio wystarcza 2 szkl wody pol godziny przed. U mnie w klinice to bylo pogrubiona czcionka na karcie informacyjnej do transferu. A pamietam jak w styczniu byly opoznienia, laski laly w siebie poltoralitrowe butle wody a potem plakaly (serio) bo nie wytrzymywaly cisnienia
Ja mialam zalecenie - z pelnym pecherzem. Patrzac na to po dzisiejszym dniu, to faktycznie bardzo glupie ogolnikowe zalecenie.

reklama
Mój wynik z 11 dpt to 676,7 :)... a jakie cyrki...dzwoniłam do nich koło 20 powiedzieli, że przepraszają, ale nie ma wyniku, więc ich ochrzaniłam i powiedziałam, że w takim razie robiłam u nich badanie ostatni raz. Po czym zadzwoniła do mnie nasza Paulinka P i powiedziała: "dawaj mi numer do nich, ja tam zadzwonie" :D.... po chwili dzwoni do mnie i mówi: Gratulacje jesteś w ciązy. Twój wynik to 676,6. Dzięki Ci Kochana. Jesteś Wielka :*
Cudowne wiesci! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
@PaulinkaP a skad Ty masz takie fory w labie? [emoji3]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Masz racje. Ten miesiac odczekam na badania a wezme w przyszlym cyklu.
Tylko dr G mowil ze chyba bedzie planowal krotki protokol. Ale antyki (czyli powiedzmy to Vissane) chyba nie przeszkadzaja w krotkim? Bo zeby byl dlugi to musi byc gonapeptyl (menopauza) nie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przeszkadzają. Ja też przed pierwszym krótkim byłam 2 cykle na antykach:)

Zapomniałam dodać ze byłam w styczniu na konsultacji jeszcze u dwóch innych ginow ( nie z kliniki), którzy zwrócili uwagę na moj graniczny wynik Tsh. Dostałam skierowanie do endokrynologa a ten uznał ze prawdopobienstwo moich porażek wynika z tarczycy i przepisał mi euthyrox, który aktualnie biore. No i nie ukrywam ze jakos sobie w głowie ułożyłam ze to było przez to i ze teraz będzie okej. Ale kurcze może naprawdę powinnam pomyśleć o tej immunologii... Kogo polecacie do konsultacji jeśli chodzi o immunologie w Wawie lub okolicach??
Tylko doc. Pasnik. Przyjmuje w Lodzi. 2 straty, 2 zerowe bety to mi.smierdzi immunologia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry