reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na pewno wszystko będzie dobrze. Nusisz w to wierzyć :-) a jak Synuś? Dajesz radę się trochę oszczędzać??
A oto my
169be776e15309dbad4180d411442bb3.jpg

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7] [emoji7] zakochalam sie i mam nadzieje ze sie zapatrze [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U Zamory. Właśnie dzisiaj pytał czy decydujemy sie na kolejny kriotransfer. I sama nie wiem... Chyba troche odczekamy

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo jak milo [emoji5] jest ktos kto tez sie leczy pod okiem dr Z [emoji4] moze sie kiedys spotkamy na korytarzu przy drzewku [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane dziękuję za wszystkie gratulacje ,. Ale wybaczcie nie potrafię się cieszyć tak jak poprzednio jestem mega ostrożna w myślach i w radości dzisiaj jadę na drugą betę zobaczymy jak przyrastC będzie po 24 , z objawów tak jak pisałam wcześniej tylko Ciągnący br,uch jak na @ , piersi jak na @ , i nie mogę być ani chwili głodna ani nie mieć pustego żołądka bomnie lekko miłego dnia życzę wszystkim dzisiaj u trzymam kciuki mocno ją piękne bety , badania itp;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kurcia widzę że już @misis188 odpowiedziała Ci że można tak łączyć. U nas od początku było brane pod uwagę tylko IMSI.
Za MSOME jest tylko 290 zł dopłaty. Powiększenie plemnika jest 6 000 razy większe niż przy standardowym "poszukiwaniu" najlepszego.

Jeśli chodzi o podłoża do hodowli to do pierwszej hodowli nie braliśmy dodatków. Do drugiej omowilismy różne możliwości z dr G. i padło na embryoGen. Z tego co wiem to z dodatkowych możliwość jeśli chodzi o podłoża do hodowli jest AKTYWATOR WAPNIA, niestety nie wiem jaka ma magiczna moc ale pewnie któraś z dziewczyn nam wyjaśni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry