Strawberry_90
Zaangażowana w BB
Mój powiedział: nie przemęczać się, ale też nie leżeć "plackiem"![]()
Też słyszałam że jak cały czas się leży to macica nie jest odpowiednio ukrwiona...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój powiedział: nie przemęczać się, ale też nie leżeć "plackiem"![]()
Zwykly mop z wiaderkiem kosztuje 15-20zlAle serio dziewczyny mam kupować mopa na kawałek podłogi ? A teraz odkąd jestem w ciąży podłogi myje TYLKO raz w tygodniu ... bo tak to ogólnie mylam co dwa dni jak miałam spoko grafik w pracy ... bardziej mecze się przy odkurzaniu niż myciu podlog
EDIT : chyba że jak moja mama przychodziła ( teraz pojechała za granicę na 2miesiaxe) to ja wykorzystałam i na tygodniu też mi umyla..
Asia, jakbys dzis nie dotarla, to na jutro tez nastawili roze [emoji2]Kurde jakby moj m byl dzis w domu to pewnie bysmy sie wybrali na rowerach a tak to samej mi sie nie chce... ale w sumie.daj adres, moze uda mu sie wrocic jakos wczesniej wiec moze nic straconego
A jesli chodzi o slodycze w ciazy to najlepiej robic je samemujak mi sie czasem chce to robie sobie sama lody z jogurtu greckiego i banana, do tego dorzucam np bakalie, kawe, kakao, truskawki czy co tam mam pod reka i troche miodu - pyyyszne, tylko minus jest taki ze najlepiej smakuja po ok 3 godzinach w zamrazarce, jak nie sa na maxa zamarzniete, bo potem to sie robi skala z tego.
Na szczescie, juz mi sie problem sam rozwiazalRozmawiam kiedyś że szwagrowa która jest lekarzem że w ciąży nie wiła bo zawiera jakiś tam związek który nie jest wskazany we wczesnej ciazy
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie dlatego można było to sprecyzowac.. Ale jak zobaczyłam, że przesada jest mycie podłóg na kolanach to mi się ciśnienie podniosło.. I tak robie dużo mniej niż przed ciąża bo robię to dla małej ... poczułam się właśnie beznadziejna matka..chybA hormony mi dopi******ja do głowy..Zwykly mop z wiaderkiem kosztuje 15-20zl
A tak serio, to co innego jest kawalek podlogi a co innego 100m jak u limonci.
Mylas podlogi co dwa dni? A myslalam ze to ja mam swira na punkcie czystosci.Ale serio dziewczyny mam kupować mopa na kawałek podłogi ? A teraz odkąd jestem w ciąży podłogi myje TYLKO raz w tygodniu ... bo tak to ogólnie mylam co dwa dni jak miałam spoko grafik w pracy ... bardziej mecze się przy odkurzaniu niż myciu podlog
EDIT : chyba że jak moja mama przychodziła ( teraz pojechała za granicę na 2miesiaxe) to ja wykorzystałam i na tygodniu też mi umyla..
O kuzwa!!!Asia, jakbys dzis nie dotarla, to na jutro tez nastawili roze [emoji2]![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, nie znam xenny, nigdy nie mialam w reku ulotki ani tego nie stosowalam, wiec moge sie mylic. Ale z reklamy kojarze ze to preparat ziolowy. A z tego co wiem, to w ciazy nalezy szczegolnie uwazac na ziola. Nie twierdze ze Ci zaszkodzi, ale sprawdz dobrze sklad, dzialania niepozadane i czy mozna ewentualnie w ciazy brac [emoji5]Z tego co mam w domu to chyba tylko espumisan i z jedna tabletke xenny ale nie wiem czy mi to na dobre wyjdzie, w sensie nie zaszkodzi, jesli bym xenne wziela, bo tez jestem troche na tym etapie ze strach kichnac, a jak bym po takiej xennie skurczy dostala albo cos to tez strach.