reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
;)
b05cb0493657c0a59c2bf23ad25766d3.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Superrrr .. ✊❤ przyrost jest OK więc można już gratulowac :)

No to ja przynajmniej nie mam dylematu. Jestem na tyle chu**** pania domu ze normalnie nie myje okien, podłoge od wielkiego dzwonu. Wiec jak mi sie uda zajsc to na pewno nie bedzie mnie korcic :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@Kurcia - też tak mam - nie myje podłogi , nie odkurzam - chu...a ze mnie pani domu - a do tego kiepska żona , bo u Nas moj kochamy m@łż sprzata ,myje , pierze - qurwa ja tego nie cierpie robić.
@zylwia - kochana jestes cudna mamą - wszystko to wycierpialas dla córeczki - i myj dalej te podłogi :rofl:

Mój d,isiaj też zaginiony będzie zaraz do porządków , czuję w podbrzuszu rozpieranie od wewnątrz to nie są skurcze ale jakby ktoś pompowal mi balon od wewnątrz;) dziwne ale fajne uczucie cudzie trwaj całe życie...:)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ma spust a chuda i zgrabna jak szczapa ;) ;))

Właśnie wracam ze Słoika, bo wyjeżdżam i niestety nie mogłam posiedzieć. A żałuję. Dziewczyny są cudowne, urocze i bardzo wykształcone w temacie, ja znowu się trochę nauczyłam. Ps. Koniczynka to ukryty doktor nauk medycznych.

A w toalecie Anett załatwiła nam motywator. ;) ;)
80a958594cb4a2b40c83befa01eff13b.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha wariat. Dziekuje.
Ps.potem poszlysmy jeszcze na paczki i zezarlam dwa duze jeden z budyniem drugi z ajerkoniakiem mniem. A potem polejna kawa z bita smietana. Zaraz sie pozygam w autobanie po tej kawie [emoji16]
Na jaki koncert jedziesz nie powiedzialas[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry