Tysiek777
Fanka BB :)
Ja tez sie usmialam, ale moj M z lekkim usmiechem i mina czesciowo mowiaca: każdemu moze sie zdarzyc, az dziw ze nie bylem to ja.O boże..hahahahahahasikam normalnie hahahahahahaha
mój M stwierdził że baran to i tak łagodnie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez sie usmialam, ale moj M z lekkim usmiechem i mina czesciowo mowiaca: każdemu moze sie zdarzyc, az dziw ze nie bylem to ja.O boże..hahahahahahasikam normalnie hahahahahahaha
mój M stwierdził że baran to i tak łagodnie
![]()
Narazie tak bo becie Skontaktuj się z lekarzem ale raczej będziesz brała w 1 trymestrze bo nie ma takiego wpływu na dzieckoPrzez ile dni mam brac no-spe? Do bety?
Dziewczyny czy będąc we wczesnej ciąży mialyscie problem z tak jakby zapaleniem dziąseł tzn uczucie opuchnięcia i jakby ktoś wam wrzątkiem je Polal:/ nie do wytrzymania co mogę zrobić tzn co użyć poza myciem zębów, w buzi mam pismak krwi
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 3dniowego zarodka 27dpt byłamDziewczyny w którym dpt byłyście na pierwszym usg i zobaczyliście serduszko?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziendoberek Najdroższe!@!@
Wstajemy-pikny dzionek za oknem ♡♡♡♡☆☆☆☆
Więc ja -z Malzem lub bez-jadę nad morzeeeeeeeeeeee-♡♡♡
Dziewczyny w którym dpt byłyście na pierwszym usg i zobaczyliście serduszko?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
@Murawa no bo te nasze m@łże to takie siermiegi - a w chorobie ( 36.8 goraczki) ooojjjj tragedia
normalnie ręce opadają @Murawa no bo te nasze m@łże to takie siermiegi - a w chorobie ( 36.8 goraczki) ooojjjj tragedia
Moja lekarka nie wie ze biore, oficjalnie w zwiazku z moimi skurczami ktore mialam poprzednio, biore tylko magnez. Mialam sie jej pytac o nospe, ale zrezygniwlam. Odnosze wrazenie ze jest dosc ostrozna, podchodzi troche minimalistyczne do zalecanych lekow.Narazie tak bo becie Skontaktuj się z lekarzem ale raczej będziesz brała w 1 trymestrze bo nie ma takiego wpływu na dziecko
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom