Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie dobrze, miejmy nadzieje ze już tym razem bedzie dobrze, ale niestety musisz wiedziec ze in vitro to troche taki labirynt, jedni znajduja wyjście już za pierwszym razem, a inni troche później. Ale kiedys napewno będzie dobrze.
Przykro miHej odebrałam wynik 0.22 czyli spada;( jak mi jest ***** źle miałam jeszcze ciut nadzieję że może coś się zmieni idę już jutro do pracy a czy ja mam ochotę tam iść hmm raczej nie miało to się inaczej skończyć;(((
Jeśli z 3 zapłodnionych do 5 doby przetrwały aż 2 to to jest super wynik. Jest spora selekcja naturalna do 5 doby.
A ze zapłodniła się tylko połowa to inna już sprawa
Czytałam to kiedyś. W trakcie stymulacji piłam odżywki białkowe takie dla sportowców. Starałam się jeść dużo orzechów, awokado, jajek, dużo dużo pić.Dziewczyny czy stosowałyście jakąś specjalną dietę przed procedurą? Znalazłam w internecie coś takiego: Link do: Dieta podczas stymulacji do in vitro
Chciałabym jak najlepiej przygotować organizm do ivf ale nie wiem jak...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Hej odebrałam wynik 0.22 czyli spada;( jak mi jest ***** źle miałam jeszcze ciut nadzieję że może coś się zmieni idę już jutro do pracy a czy ja mam ochotę tam iść hmm raczej nie miało to się inaczej skończyć;(((
124,8
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana przestanę się stresowac chyba jak urodzenia i lekarze dadzą 10 w apgharGratuluję. - czy Pani już przestanie panikować?
[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]zobacz jak wszystko pięknie idzie [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana przestanę się stresowac chyba jak urodzenia i lekarze dadzą 10 w apghar
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom