Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze, miejmy nadzieje ze już tym razem bedzie dobrze, ale niestety musisz wiedziec ze in vitro to troche taki labirynt, jedni znajduja wyjście już za pierwszym razem, a inni troche później. Ale kiedys napewno będzie dobrze.
Przykro miHej odebrałam wynik 0.22 czyli spada;( jak mi jest ***** źle miałam jeszcze ciut nadzieję że może coś się zmieni idę już jutro do pracy a czy ja mam ochotę tam iść hmm raczej nie miało to się inaczej skończyć;(((
Jeśli z 3 zapłodnionych do 5 doby przetrwały aż 2 to to jest super wynik. Jest spora selekcja naturalna do 5 doby.
A ze zapłodniła się tylko połowa to inna już sprawa
Czytałam to kiedyś. W trakcie stymulacji piłam odżywki białkowe takie dla sportowców. Starałam się jeść dużo orzechów, awokado, jajek, dużo dużo pić.Dziewczyny czy stosowałyście jakąś specjalną dietę przed procedurą? Znalazłam w internecie coś takiego: Link do: Dieta podczas stymulacji do in vitro
Chciałabym jak najlepiej przygotować organizm do ivf ale nie wiem jak...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Hej odebrałam wynik 0.22 czyli spada;( jak mi jest ***** źle miałam jeszcze ciut nadzieję że może coś się zmieni idę już jutro do pracy a czy ja mam ochotę tam iść hmm raczej nie miało to się inaczej skończyć;(((
124,8
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana przestanę się stresowac chyba jak urodzenia i lekarze dadzą 10 w apgharGratuluję. - czy Pani już przestanie panikować?
[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]zobacz jak wszystko pięknie idzie [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana przestanę się stresowac chyba jak urodzenia i lekarze dadzą 10 w apghar
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom