Agatulus181
Zaangażowana w BB
Może tak . Byłam się umyć trochę to tak jakby ustępowało krwawienie ... Lekarz był i mówił że beta póki co jest ok ,ale powtórzymy jeszcze w środę i wtedy zobaczymyMoże JUŻ nie było bo pękł
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może tak . Byłam się umyć trochę to tak jakby ustępowało krwawienie ... Lekarz był i mówił że beta póki co jest ok ,ale powtórzymy jeszcze w środę i wtedy zobaczymyMoże JUŻ nie było bo pękł
Z daleka od tego lekarza.... malo tego ze nie przyjmuje w szpitalu to ma w nosie pacjetki swoje na końcówce ciazy. Szwagierka z nim traume przezyla... ja chode do Staski..... z-ca ordynatora u nas w szpitalu. a do invimedu sama trafilam z internetuTak ? Myslalam ze trzeba jeździć do kliniki . Pewnie do Rusa..a chodzisz , co ? Tak teraz kojarze , ze jak ja byłam u niego to odrazu wysłał mnie do invimedu i dziwnym trafem tez trafiłam na lekarza do którego jeździłaś Ty
Wybraliśmy Bociana w Katowicach. aguleczce sie tam udało i jest na cięzarówkach..Chociaż mówiła ze Wy nie polecacie zbytnio Bociana..Chyba że zapisać się jeszcze gdzie indziej na wizyte ?Jaka klinike wybraliscie?
byłam sobie wczoraj we Władku[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji226][emoji226][emoji226][emoji226][emoji226][emoji225][emoji225][emoji225]
Ja jestem z Krk i w Katowicach leczę się w GynCentrum. Dużo tu nas z Gyncentrum.Wybraliśmy Bociana w Katowicach. aguleczce sie tam udało i jest na cięzarówkach..Chociaż mówiła ze Wy nie polecacie zbytnio Bociana..Chyba że zapisać się jeszcze gdzie indziej na wizyte ?
Do morza mam 15 km - i wiecie co - ostatni raz byłam z 3- 4 lata temu. Jeziorka , rzeczki i kajaczek to lubię.Sa tu jakieś wielbicielki polskiego morza? Bałtyk Was pozdrawia [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 845259
byłam sobie wczoraj we Władku![]()
@PaulinkaP -kochana wchodzę w to - ale bez oszukiwania na ciasteczkachJestem za cel 20 kg do końca rokuchce parę miesięcy odpocząć wyluzować trochę zarobić i odbić się od dna
niech organizm też odpocznie
![]()
spoko mogę Ci usmażycAle bym zjadła dorsza z suróweczką)))
Wybraliśmy Bociana w Katowicach. aguleczce sie tam udało i jest na cięzarówkach..Chociaż mówiła ze Wy nie polecacie zbytnio Bociana..Chyba że zapisać się jeszcze gdzie indziej na wizyte ?