Agniecha1508
Fanka BB :)
@Margit2018 też się chetnie dowiem - bez nazw i nick-ówMyślę że oni nie ale są w klinikach zatrudnione osoby od marketingu i one pewnie tak.Zresztą historia m. (kurcze chyba nie pamiętam nicka)jest najlepszym przykładem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Margit2018 też się chetnie dowiem - bez nazw i nick-ówMyślę że oni nie ale są w klinikach zatrudnione osoby od marketingu i one pewnie tak.Zresztą historia m. (kurcze chyba nie pamiętam nicka)jest najlepszym przykładem
![]()
Oj była juz raz akcja i to z kliniki w ktorej ja sie leczylanA myślisz ze oni maja czas czytać te nasze dyrdymały? Nie wydaje mi się.)
MoKaMyślę że oni nie ale są w klinikach zatrudnione osoby od marketingu i one pewnie tak.Zresztą historia m. (kurcze chyba nie pamiętam nicka)jest najlepszym przykładem
![]()
Dziewczyny , a z drugiej strony czy ktoś tu coś zmyśla , to są nasze spostrzeżenia - a tyle ile ludzi tyle punktów widzenia na daną sprawe. Jednej podpasuje dana klinika i lekarz , a druga trafi na zły dzień tego samego lekarza i dwie różne opinie. Zresztą tłumaczy się winny

No tak tylko że receptę miałam od rodzinnegoI to mnie wkurza ze jedni wypisują R inni nie; u mnie w klinice pełnopłatne.
Jak najbardziejDziewczyny robiłam dziś bete 12dpt 628, 54
W 6 dpt 27,66
W 8 dpt 124,14
Myślicie, ze przyrost ok?

Ja przy pierwszym transferze beste 7 dpt a w tym powiedziałam nie nie będę się katowac stresem zrobię w 6 jeszcze dostałam ochrzan od M bo on chciał robić dopiero 9 dptMam pytanie do przyszłej szczęśliwej mamusi ...czy po transferze czułaś się jakoś inaczej że udało się jakieś objawy ..wiem że każdy organizm jest inny Ja niecierpliwie czekam kiedy zrobię betę i jedyne co to czasem poboli brzuch chwile . Piersi normalne nie bolą . Ehh to wyczekiwane jest najgorsze
Piękny przyrost gratulacjeDziewczyny robiłam dziś bete 12dpt 628, 54
W 6 dpt 27,66
W 8 dpt 124,14
Myślicie, ze przyrost ok?