gosia321
Fanka BB :)
Tak tak bierzemy 2 bableGosiu nareszcie zaczyna się dziać!!:-) powodzenia! Bierzecie dwa?
Jezeli chodzi o to co znalazłas w wc to nie wydaje mi się aby to mogło być to,o czym pomyślałaś!
Dziekuje za kciuki :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tak bierzemy 2 bableGosiu nareszcie zaczyna się dziać!!:-) powodzenia! Bierzecie dwa?
Jezeli chodzi o to co znalazłas w wc to nie wydaje mi się aby to mogło być to,o czym pomyślałaś!
U niej do trzech razy sztukaJestem u niej. Liczę na jej dobrą rękę teraz.![]()
A czy komuś udało się zajść w ciążę przez invitro z niskim amh? Potrzebuję pozytywnych historii bo aktualnie jestem odrobinę podłamana![]()
Dziewczyny jestem w 8tc i wyskoczyla mi kostka na gornej wardze boje sie ze to opryszczka... Jest ponoc bardzo niebezbieczna w ciazy... Moge to czyms pismarowac? Pomocy...
Potwierdzam, oczekiwanie jest najgorsze.. ja idę w piątek po pracy zrobić betę. To będzie 8dpt.. i tez się bojeMam pytanie do przyszłej szczęśliwej mamusi ...czy po transferze czułaś się jakoś inaczej że udało się jakieś objawy ..wiem że każdy organizm jest inny Ja niecierpliwie czekam kiedy zrobię betę i jedyne co to czasem poboli brzuch chwile . Piersi normalne nie bolą . Ehh to wyczekiwane jest najgorsze
ja mam niskie ..i mam synka powiedz mi jakie masz dokladnie amh??A czy komuś udało się zajść w ciążę przez invitro z niskim amh? Potrzebuję pozytywnych historii bo aktualnie jestem odrobinę podłamana![]()
A czy komuś udało się zajść w ciążę przez invitro z niskim amh? Potrzebuję pozytywnych historii bo aktualnie jestem odrobinę podłamana![]()
JA MIALAM OPRYSZCZKE W CIAZY DOSTALAM JAKAS MASC I ZESZLA NIC SIE NIE STALOTej na ustach nie powinnaś się bać najgorsza jest na wargach sromowych [emoji4] ale jak nie nasz pewności skonsultuj się z lekarzem [emoji4]
JUZ ODZIESZ 8 DPT ?KURCZE JA MAM ZAMIAR ISC P=DOPIERO PO 14 DPTPotwierdzam, oczekiwanie jest najgorsze.. ja idę w piątek po pracy zrobić betę. To będzie 8dpt.. i tez się boje