Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na to wygląda że możnaA można tak bez żadnych przerw między stymulacja ??
Oczywiście, dzisiaj już przyszedł zamówiony Profertil. Czekam jeszcze na witaminę c 1000. Mąż ma zakaz chodzenia na basen i saunę, bo często z tego korzystał - w sumie nawet nikt nie pomyślał że przecież to może szkodzić. Mamy umówioną wizyte do dr W., w maju, bo wtedy już będziemy mieli wyniki badań pobranej tkanki. Zobaczymy co nam zaproponujeDziękuję Ci bardzo kochana
trzymam mocno za Was kciukinie poddawajcie się! Myślałaś już cos o suplementacji męża?
Grunt,ze zakupy udaneZaatakowałam Rossmana!Gdybym nie była z marudzącym mężem, to z pewnością byłoby więcej
Zobacz załącznik 845540
A z aplikacji mozna skorzystać wielokrotnie,wiec moze zdarzysz jeszcze cos dokupic...
Dobrze wiedzieć . Myslalam ze trzeba robić przerwy żeby organizm odpoczął .Na to wygląda że możnaja jestem żywym przykładem
![]()
Tak tak bierzemy 2 bable
Dziekuje za kciuki :*
Kochana jak tam szczepienia? Mialas juz druga dawke?Na to wygląda że możnaja jestem żywym przykładem
![]()
@Murawa ja wczoraj odwołałam na 12.04.18Kochane!niestety muszę przełożyć Pasnika na maj-mam dopiero na 21.05;(
Któraś pisała o 16 tym???? Hallo!!! prosze daj znać jak jeszcze aktualne plisssss.
Będę dozgonnie wdzięczna![]()
Tusz ekstra !! Wchodzi we wszystkie wloski ❤ ja czasem kupuje ale ten ultra czarnyZaatakowałam Rossmana!Gdybym nie była z marudzącym mężem, to z pewnością byłoby więcej
Zobacz załącznik 845540
Oczywiście, dzisiaj już przyszedł zamówiony Profertil. Czekam jeszcze na witaminę c 1000. Mąż ma zakaz chodzenia na basen i saunę, bo często z tego korzystał - w sumie nawet nikt nie pomyślał że przecież to może szkodzić. Mamy umówioną wizyte do dr W., w maju, bo wtedy już będziemy mieli wyniki badań pobranej tkanki. Zobaczymy co nam zaproponuje
Tusz ekstra !! Wchodzi we wszystkie wloski ❤ ja czasem kupuje ale ten ultra czarnyz czarnym paseczkiem a nie ze zlotym
![]()