Blondasek85
Fanka BB :)
Zawsze w 2 dniu cyklu
Dziękuję, powtórzę zatem swoje badanie w 2 dniu w Diagnostyce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze w 2 dniu cyklu
Kobietki zapraszamy was do naszego Facebooka grupa jest tajna tylko członkowie wiedzą co się w niej dzieje .. pokazujemy tam sówkę szczęścia brzuszki oczekiwania na bety oraz na transfery czy też zaczęcie nowej ścieżki szczęścia ..nie bójcie sie tego naprawdę zapraszamy warto jeśli któraś jest zainteresowana piszcie damy znać jak się grupa nazywa
Kochana to żaden śluz ślimaka , tak tylko to nazwały dziewczyny .A co to za śluz że ślimaka ...na co i gdzie można kupić ?
oj to bylo bardzo dawno jak mi mowila ale chyba jak dobrze pamietam z jednym juz bylo widac plec ale nie jestem pewna na 100%?Ale ronila i sprawdzane bylo ze to dziewczynki czy umieraly na etapie ze bylo juz widac plec?
Nie zamierzam narazie też mi nie kazali.Noe bedziesz robic kontrolnych badan??
Aha hahaKochana to żaden śluz ślimaka , tak tylko to nazwały dziewczyny .
Suplement diety z fertinea - ferti power na wzrost komórek jajowych , ja kupiłam przez internet ... w aptekach chyba w ogóle nie dostępny
Girls mam pytanie 02.04 miałam transfer 3 dniowego zarodka czy jutro 9dpt mogę już betę zrobić ..cos wyjdzie ..? Nie mam siły już dłużej czekaćAha haha
Ale nie chce Cię martwić 2 lekarzy mi mówilo ze najbardziej miarodajne to sylnevoDziękuję, powtórzę zatem swoje badanie w 2 dniu w Diagnostyce![]()