misis188
Fanka BB :)
Nie,jesli mialabys wynik.dodatnik.w kl IgM to byloby zleDzieki. Czyli napewno dziecku to nie zagraza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie,jesli mialabys wynik.dodatnik.w kl IgM to byloby zleDzieki. Czyli napewno dziecku to nie zagraza?
To musialam.miec w IgM, bo igG ozbacza ze kiedys sie przechodziloJa podczas starań miałam bardzo wysoki wynik, tylko nie pamietam który i miałam odwołane in vitro do czasu aż wynik się unormuje. Twój myśle, że jest Ok [emoji1303] aż jutro sprawdzę swój jak to było.
T Dworniak ☺ wcześniej Bocian dr Mrugacz . A Ciebie kto prowadził ? Leki jakie brałam to Gonal f 150 . Ale lepiej reagowalam stymulacja z MenopuremWydaje mi się że czasami lekarze próbują innych leków mając nadzieję że będą lepsze dla nas. Niestety to trochę loteria na co nasz organizm lepiej zareaguje.
@Koko8 a u kogo się leczysz ? Jeśli możesz oczywiście![]()
Mi bardzo wczesnie zaczely sie mdlosci, bo juz od ok 5tc. Gdzies wyczytalam, ze to moze zalezec jak organizm reaguje na hormony a glownie na bhg. Ja mialam w 9dpt 460, wedlug mnie szybko beta rosla i stad wczesne mdlosci. Tez w Twoim przypadku moze byc id bolu glowy, ciezko stwierdzic.To skąd ten ból głowy i wymioty i nudności
Moja kolezanka urodzila dziewczynke z takim rozszczepem wargi, miala operacje i zostala jej tylko mala blizna na ustach, jest piekna dziewczynka i gdybym nie wiedziala to nawet nie pomyslalabym, ze miala taki problem. Glowa do gory, trzymam mocno kciuki, zeby synek byl zdrowyDziękuję ja też mam taką nadzieję![]()
Kochana to już dalej jak półmetek. Super!!! Czekamy na dziewczynke czy chłopc!? Oj służy chociaż początki były ciężkie?!!
Hej u mnie narazie ok. Mało czasu mialam na czytanie forum. Dzis jest 12 t4d. Ciazy juz bylam na prenatalnych narazie jest ok czekam w stresie na wynik Peppa. Mam duży problem z zeladkiem ciagle rzygam i boli, szczególnie z rana lub w późnym wieczorem. Reszta dolegliwości sie uspokoiła. A termin mam na okolo 20 październik
Dziękuję też mam nadzieję, że ten rozszczep to jedyny problem. Po prostu chcę, żeby synuś był zdrowy.Moja kolezanka urodzila dziewczynke z takim rozszczepem wargi, miala operacje i zostala jej tylko mala blizna na ustach, jest piekna dziewczynka i gdybym nie wiedziala to nawet nie pomyslalabym, ze miala taki problem. Glowa do gory, trzymam mocno kciuki, zeby synek byl zdrowy![]()