Never give up
Fanka BB :)
@walczaca o szczescie dla Twoich dziewczyn!Hej dziewczyny.Wczoraj dostałam od znajomych dwie LALKI METTO miś i panda,ja już ją dawno kupiłam a te niepotrzebnie zajmują mi miejsce.Jakby któraś chciała to zapraszam na prv.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@walczaca o szczescie dla Twoich dziewczyn!Hej dziewczyny.Wczoraj dostałam od znajomych dwie LALKI METTO miś i panda,ja już ją dawno kupiłam a te niepotrzebnie zajmują mi miejsce.Jakby któraś chciała to zapraszam na prv.
oj @misis188 najpierw to trzeba nauczyć się wymiotować jeśli chodzi o mój przypadekTo przynajmniej juz bedziecie miec wprawe przy mdlosciach![]()
Ja długo bo dopiero w 24dc miałam criotransfer.Kurczaki kobietki juz nie jestem taka pelna entuzjazmunie mam miesiaczki jeszcze (4 dzien po odstawieniu luteiny) a tak z lekarzem liczylismy ze bedzie dzis to transfer tego 30 jest mozliwy.. Aj aj!a jej nie ma
ten estrofem to ile bralyscie zeby miec ladne to endometrium?
O tak oni maja z nami ciezkoWitam Was kobietki. Tak nadrabiam wpisy i wiecie co , chyba to przesilenie jakieś - też załapałam takiego doła, że wczoraj zrobiłam m@łżowi tako awanture z niczego , że dziś aż mi wstyd, bo troche za dużo niemiłych słów powiedziałam. Awantura z tego , że nie odpowiedział mi na pytanie ( kuźwa ja w kuchni kroje chleb krajalnicą , a on w drugim pokoju ) no cóż tak to jest - jak wszem i wobec człowiek udaję silną kobiete , nie do zdarcia i sztucznie szczęśliwą - kiedyś pęka aaaaaa DOBRA - trza koronę poprawić , cyc do przodu i zapierniczać przed siebie. Człowiek zdrowy inni maja gorzej - raczyska sraczyska . Miłego Dnia![]()
Otwierasz buzie i samo.leci

Czymś się kurcze trzeba zająć w czasie oczekiwania. Może ziołolecznictwem ;DJak nie czarownice to zielarkirany boooskie dziewczynki wy szybko w ciąże zachodźcie bo jak nie to gastrolog murowany
![]()
@NadziejaJest kochana ja mu na spokojnie ostatnio zaproponowałam rozwód , a że tesciowie kościelni to mówię mu że rozwód kościelny tez dostanie - jego szczęście , że kazał mi się puknąć w głowę - bo bym go zabiła chybaO tak oni maja z nami ciezkomoj tez nie raz nie dwa za nic oberwal
ja to jeszcze potrafie dowalic ze z inna to juz dawno mialby dziecko..ze ja taka do dupy. Pamietam jak kiedys musialam do inseminacji go przekonywac... A in vitro samo jakos przyszlo. Chyba zrozumial ze to nie tak latwo
![]()
Kiedyś mi leciało samo...przy pierwszej ciąży 9 miesięcy oddawalam wszystko co zjadłam a nawet i jeszcze na sali porodowej i w okresie połoguOtwierasz buzie i samo.leci![]()