reklama

Kto po in vitro?

@Kalno czyli invimed? I co zadowolona jestes?

A swoja droga ktos jakies opinue o dr Breborowiczu?
Kochana powiem Ci ,ze sama nie wiem . Nie mam doświadczenia , to moje pierwsze próby i pierwszy lekarza . Co mi się u niego podoba to to ze nie muszę się prosić o zniżkę na recepcie i ze konkretnie mówi . Choć dziś się poczuła jakby chciał mi powiedzieć „ czego oczekujesz , kupuj jajko i finał „ wiem ze moje szanse są nikłe ale jak każda chce próbować ile się da różnymi dawkami czy lekami . A on poki co dał mi to samo go ostatnio i na tym chce poprzestać . Sama nie wiem co myśleć o co robić dalej

reklama
jutro amniopunkcja czyli wielka igla w brzuch do wod plodowych... Wiesz taki strach czy nic sie nie stanie kropkowi... a i dyskomfort dla mnie
Wiem co to jest ... czytałam o tym ostatnio. Wiesz myśle ze nie ma czym się martwić , napewno przeprowadzali takie badania miliony razy i wiedza jak się wkłuć żeby nie zrobić krzywdy bąbelkowi . Będzie dobrze , trzymam kciuki za Was ❤️

Nie sadze. Przy takiej niskiej becie jeszcze nic nie bedzie widac raczej - co nie znaczy, ze ciaza sie rozwija jakos zle. Pecherzyk jest widoczny przy becie ok 1000 - u jednych ciut wczesniej, u drugich ciut pozniej. Ale nie przy tak niskiej.
Tez mnie to dziwi bo ja przy 3 dniowy zarodku betę 10 dpt mialam coś koło 112 a pęcherzyk jakoś po tygodniu dopiero szłam od bety czy nawet dłużej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry