Gameta RzgówŁo jejku to jeszcze lepiej niż ja bo ja do swojej mam 100 km ale teraz mamy S8 wiec śmigam w ciągu godziny do lodzia gdzie się leczysz ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gameta RzgówŁo jejku to jeszcze lepiej niż ja bo ja do swojej mam 100 km ale teraz mamy S8 wiec śmigam w ciągu godziny do lodzia gdzie się leczysz ?
Zobaczymy moze zwyczajnie doktorek chce się na mnie napatrzeć hahahaRączej nie ale skoro przy transferze jej umówili już wizytę to może zależy od kliniki
Żartujesz jaaa tezzz Gameta a kto cię prowadzi ? ? ? Nie mów że I.P? A skąd jedziesz może obok mnie przejeżdżasz ?Gameta Rzgów![]()
Skoro mówisz że gameta ..to dziwne bo ja też u nich i nigdy po transferze nie kazali umawiać wizyty .. zawsze po becie ewentualnie jak pozytywną dzwonić i wtedy mówią co i jak ..Zobaczymy moze zwyczajnie doktorek chce się na mnie napatrzeć hahaha![]()
Ja J.RŻartujesz jaaa tezzz Gameta a kto cię prowadzi ? ? ? Nie mów że I.P? A skąd jedziesz może obok mnie przejeżdżasz ?
Kurde to jedziesz obok mnieJa J.Rja przez Kalisz blaszki te strony śmigam
![]()
Nie wiem ja przy wytycznych po transferze od razu dostałam termin na jaki mam się zapisać i od razu poszłam się zapisacSkoro mówisz że gameta ..to dziwne bo ja też u nich i nigdy po transferze nie kazali umawiać wizyty .. zawsze po becie ewentualnie jak pozytywną dzwonić i wtedy mówią co i jak ..
Jaki ten świat małyKurde to jedziesz obok mnieale jajca
![]()
Napisałam ci privNie wiem ja przy wytycznych po transferze od razu dostałam termin na jaki mam się zapisać i od razu poszłam się zapisac