Gameta RzgówŁo jejku to jeszcze lepiej niż ja bo ja do swojej mam 100 km ale teraz mamy S8 wiec śmigam w ciągu godziny do lodzia gdzie się leczysz ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gameta RzgówŁo jejku to jeszcze lepiej niż ja bo ja do swojej mam 100 km ale teraz mamy S8 wiec śmigam w ciągu godziny do lodzia gdzie się leczysz ?
Zobaczymy moze zwyczajnie doktorek chce się na mnie napatrzeć hahahaRączej nie ale skoro przy transferze jej umówili już wizytę to może zależy od kliniki
Żartujesz jaaa tezzz Gameta a kto cię prowadzi ? ? ? Nie mów że I.P? A skąd jedziesz może obok mnie przejeżdżasz ?Gameta Rzgów![]()
Skoro mówisz że gameta ..to dziwne bo ja też u nich i nigdy po transferze nie kazali umawiać wizyty .. zawsze po becie ewentualnie jak pozytywną dzwonić i wtedy mówią co i jak ..Zobaczymy moze zwyczajnie doktorek chce się na mnie napatrzeć hahaha![]()
Ja J.RŻartujesz jaaa tezzz Gameta a kto cię prowadzi ? ? ? Nie mów że I.P? A skąd jedziesz może obok mnie przejeżdżasz ?
Kurde to jedziesz obok mnieJa J.Rja przez Kalisz blaszki te strony śmigam
![]()
Nie wiem ja przy wytycznych po transferze od razu dostałam termin na jaki mam się zapisać i od razu poszłam się zapisacSkoro mówisz że gameta ..to dziwne bo ja też u nich i nigdy po transferze nie kazali umawiać wizyty .. zawsze po becie ewentualnie jak pozytywną dzwonić i wtedy mówią co i jak ..
Jaki ten świat małyKurde to jedziesz obok mnieale jajca
![]()
Napisałam ci privNie wiem ja przy wytycznych po transferze od razu dostałam termin na jaki mam się zapisać i od razu poszłam się zapisac