Przykro mi kochana trzymaj się ..Zrobiłam betę... BHCG <0,1 mIU/ml
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi kochana trzymaj się ..Zrobiłam betę... BHCG <0,1 mIU/ml
Oj tak..A jaktym bardziej.... aż mi się tyłek do deski przykleja czasami jak się zaczytam
![]()
hahahhaha
Ale, że tak w procesie twórczym czekolady wątpliwej jakości? Matko ja mogę wiele rzeczy robić na raz, ale nie to!Oj tak..
Ale, że tak w procesie twórczym czekolady wątpliwej jakości? Matko ja mogę wiele rzeczy robić na raz, ale nie to!
SzacunJa bez krzyżówek nie dam rady tworzyćKiedyś mi się długopis wypisał i utknęłam w połowie
![]()
Szczerze to dla mnie najgorsza jest wanna. Mam strasznie mało czasu, ale jak wchodzę do wanny to się relaksuje i zapominam ze mam coś tam zrobić. I np zaczynam forum czytać... i wychodzę po 2 godzinach zmarznięta i pomarszczona. Ostatnio mąż mi powiedział ze rewiduje telefon przed wejściem do łazienki.Ale, że tak w procesie twórczym czekolady wątpliwej jakości? Matko ja mogę wiele rzeczy robić na raz, ale nie to!
A ja uwazam ze to nie jest glupie[emoji4] kazda z nas marzy o takim cudzie, nawet jesli nie przyznajemy sie do tego same przed soba [emoji6]Dziewczyny wiem że to nie realne ale od kilku miesięcy się zdrowo odżywiamy i suplementujemy jakoś tak licze w tym miesiącu na naturalsa [emoji23][emoji23][emoji23] stara a głupia. Będzie kolejne rozczarowanie w poniedziałek [emoji12] mój popatrzył jak na idiotke jak powiedziałam na co czekam [emoji23]