Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie tez sie dziwie bo moj M tez slucha jak mu czytam fragmenty naszego forum[emoji4] i smieje sie ze mnie jak na jego pytanie co robie mowie mu ze nadrabiam co moje dziewczyny napisaly na forum [emoji6] przeciez bez Was nie przetrwalabym tego wszystkiego!A moj nas czasem czyta i smieje sie razem ze mna. Jest nawet zadowolony, ze mam tu wsparcie i nie wyje co miesiac jak przychodzi @. Nie wiem co temu panu nie pasi, ale nie zapraszamy niezainteresowanych do czytaniaa ze to forum, to kazdy ma prawo pisac co mu lezy na watrobie. W granicach rozsadku oczywiscie.
Uff...nie tylko ja tak mam [emoji6]A jaktym bardziej.... aż mi się tyłek do deski przykleja czasami jak się zaczytam
[emoji14] hahahhaha
Ja z kolei mam tylko wannę. I to jak wiecie za mała na kąpiel we 2Zazdroszczę... Ja już proszę 3 lata męża o zrobienie na górze łazienki z wanną... To twierdzi że wstawi mi byle jaka abym się odoczepila.... jedyny szybki powód na wymarzona łazienkę to bejbik w brzuchu... wtedy będzie musiał się zgodzić
Ale myślę że Koniczynko miałabym podobnie odnośnie spędzonych godzin za drzwiami od łaźni![]()
Bardzo mi przykro [emoji45] [emoji20]Zrobiłam betę... BHCG <0,1 mIU/ml
Tez uwielbiam taki relaks...najlepiej z pianka , swieczkami i lampka wina ale poważnie nie mam na to czasu ..choć może trzeba zwolnić i znaleźć czas dla siebie .Ja raz na jakiś czas muszę. Nic mnie tak nie uspokaja
Wlasnie tez sie dziwie bo moj M tez slucha jak mu czytam fragmenty naszego forum[emoji4] i smieje sie ze mnie jak na jego pytanie co robie mowie mu ze nadrabiam co moje dziewczyny napisaly na forum [emoji6] przeciez bez Was nie przetrwalabym tego wszystkiego!
Przyznawać się której to m??Jakiś facet nam się zaczal udzielać na forum ale żona go opanowała [emoji23]
Hahahahajahaahahahahaah[emoji1] [emoji1] [emoji28]Ja bez krzyżówek nie dam rady tworzyćKiedyś mi się długopis wypisał i utknęłam w połowie
![]()