misis188
Fanka BB :)
To jak IgG to nie masz sie czym martwic. Porownaj sobie z tymi ktore robilas przed IVFDokladnie nie wiem bo moj M odebral wynik... Ale chyba IgG
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jak IgG to nie masz sie czym martwic. Porownaj sobie z tymi ktore robilas przed IVFDokladnie nie wiem bo moj M odebral wynik... Ale chyba IgG
Jak tam beta ? Masz już wynik ?Kochana gratuluje..
Ja musze czekac na wynik do wieczora...
Gratulacje ❤ gdzie robiłaś transfer ?Kochane, 8 dpt 3 dniowego zarodka beta 46,19 mlU. Lekarz mówi, że beta wyjściowa dobra, teraz strach o to żeby przyrastała. Czekanie na wyniki to była najdłuższa godzina w moim życiu![]()
Teorytecznie jest dodatnia .. wiec kciuki za przyrostHej, zrobiłam betę w 5 dpt 5 dniowej blastki i mam 9,18. Czy możliwe, że na wynik wpływ ma jeszcze ovitrelle sprzed 12 dni? Piszą, że do 20 dni może przekłamywać wynik, ale już sama nie wiem czy się cieszyć po cichutku czy nie
Bocian w Warszawie. Pierwsze icsi i pierwszy transferGratulacje ❤ gdzie robiłaś transfer ?
Szczerze mowiac nie chce mi sie wierzyc, ze to jeszcze ovitrelleHej, zrobiłam betę w 5 dpt 5 dniowej blastki i mam 9,18. Czy możliwe, że na wynik wpływ ma jeszcze ovitrelle sprzed 12 dni? Piszą, że do 20 dni może przekłamywać wynik, ale już sama nie wiem czy się cieszyć po cichutku czy nie