Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jajko rośnie 1-2 mm dziennie. Pod koniec jakby szybciej u mnie, owulka była jak przekraczało 20mm. Tez polecam E-owulacje, u mnie wszystko się sprawdzało tylko sprawdź czy dobra jednostka prg wpisujesz.Hej Dziewczyny,
dzisiaj byłam w klinice.
@tamiza @zylwia dziękuję za pamięć. :*
Przyszły mi już wyniki hormonów i mam takie (dziś 11 dc): Estradiol 251 pg/ml, LH 7,02 mlU/ml, progesteron 0,21 ng/ml. Jajeczko rośnie, ma 16 mm.
Nie wiem czy to dobrze, czy źle. Czy będzie owulka, czy nie. Szukam informacji, ale nie mogę nic znaleźć a nie znam się na tym kompletnie.
Czekam na odzew mojej dr.
Zobacz załącznik 849032 Zobacz załącznik 849033
@misis188 @dżoasia moje kwiatki z tamtego roku
Zawsze kupuje po 15 maja na targu - jest dużo tanieja wybór nie mały.
Śliczny masz ten tarasik❤ pomysl ze niektórzy maja balkon co tylko idzie noge na niego wystawić wiec nie narzekaj
hehe urobiłam się, więc dla relaksu zapodałam lampeczkę. Zresztą doktorek kazał stosować antyoksydanty, a że w winie są przefermentowane, łatwo przyswajalne flawonoidy no to nie ośmielę się nie stosować do zaleceńŚliczny masz ten tarasik❤ pomysl ze niektórzy maja balkon co tylko idzie noge na niego wystawić wiec nie narzekaji widze ze nad endo pracujesz
![]()
Pieknie
ja robię zdjęcie i potem printscreena. I wstawiam printscreena. Normalne zdjęcie musiałam przycinać chyba do 1/3 normalnego rozmiaru, żeby się zmieściło. Czyli większość zdjęcia trzeba było obciąćPieknie
Ja nie wiem jak wy zdjęcia wystawiacie. Mi zawsze mówi ze za duży rozmiar i z iPada i z telefonu. A nie używam na codzień komputera, gdzies tam w szafie się kurzy laptop stary, nie wiem jak zdjęcia zmniejszać na androidzie i jabłku. Wyświetlam zdjęcie, zmniejszam jak się da najbardziej, robię prinscrina i potem wycinam z tła. I po którymś razie przechodzi dopiero. Ale upierdliwe to
No nie no jak doktorek kazal.to trzebahehe urobiłam się, więc dla relaksu zapodałam lampeczkę. Zresztą doktorek kazał stosować antyoksydanty, a że w winie są przefermentowane, łatwo przyswajalne flawonoidy no to nie ośmielę się nie stosować do zaleceń![]()
pij pij bo za jakies 2-3 miesiace sie skończy i ze 2 lata to ust nie weźmiesz tego niebianskiego trunku