reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Masakra jakaś nie wiem czy ja mam takie zrosty po poprzednich zastykach ..
Ja po poprzedniej punkcji we wrześniu też miałam i aktualnie każdego dnia od stycznia gdzieś do września jestem na neoparinie. Byłam przerażona, że muszę się codziennie kłuć tą tępą igłą, ale w sumie doszłam do wprawy, raz noga lewa, prawa, a potem brzuch po lewej od pępka, po prawej, powyżej, poniżej i już nie jest to problem :-) fakt faktem, że jestem jednym wielkim siniakiem i nie powiem, że nie boli :p

reklama
@Gotart prawie każda klinika (jak nie kazda) działa w sobotę. Więc nie martw się tym. Zobacz godziny otwarcia kliniki. Jak działa w sobotę to i labo działa więc transfer się odbędzie :):) Poza tym, jak dobrze pamiętam idziesz na sztucznym więc jak będziesz chciała to możesz przełożyć sobie na poniedziałek... :p ale to zawsze kilka dni dłużej czekania
Dziekuje za odpowiedź :happy2: Pewnie,ze bym chciala jak najszybciej :-) :) Starczy tego czekania od stycznia. Akurat urlop mam 23-30 wiec chcialabym sie wyrobic. A później juz zapowiedzialam w pracy l4. I lepiej,zeby tak bylo,bo na majowke w pracy mam same 12 tki :oo2:

Ka mialam na oslone zoladka bo mnie bolal venter 3 x dziennie na pol h przed posilkiem
Ale w ciąży mozna to brac ?? Mi dała jakąś osłonę ale tylko raz dziennie. Żeby nie było...nie narzekam ze mnie boli :D tylko chciałabym trochę ulżyć temu mojemu brzuszku:D jak myślę o marudzeniu to sobie przypominam hiperstymulacje i od razu mi lżej :p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pomocy ... Powiedzcie mi ile dni od transferu barylyscie zastrzyki przeciwzakrzepowe ? Ja już nie mogę się dotykac brzucha tak mnie boli w uda nie da rady bo aż sikam z bolu.. dziś to już z płaczem robiłam zastrzyki ..

Ja zastrzyki z Clexane zaczęłam robić dzień przed transferem a skończyłam jakoś po 8 tygodniu ciąży, wiec sporo czasu. Ból okropny ale czego się nie robi dla wspaniałego efektu :-)

Aneetee jaki nowy lekarz?9:rolleyes: Murawa co u ciebie? Pamiętaj że masz mi coś udowodnić?:rofl2: Paulinka ty się lepiej przebadaj na dziesiątą stronę, czasami lepiej wiedzieć. Anuska bardzo mi przykro ale widzę że twarda z ciebie kobieta i idziesz dalej...no a my z tobą.
Kochana nie mam wyjscia... Jakos bylam przygowana na porazke, choc w glebi serca mialam nadzieje ze moze akurat sie uda... Widocznie tak mialo byc :(. Wpsarcie na tym forum jest tak ogromne ze mozna wszystko przezyc...

40 km od Katowic w stronę Częstochowy
Coś w rodzaju agroturystyki będzie ale zajmie nam to pewnie jeszcze kilka lat.
Jak tylko sprowadzimy do domu nasze kobyły to zapraszam i mówię to całkiem poważnie ;) w domu zawsze znajdzie się dla Was miejsce dziewczyny :)
Tylko najpierw musimy skończyć budowę :-D
A to agro z miejscem.dla dzieci bedzie?

reklama
@tamiza będziesz musiała koniecznie ogłosić na ciężarówkach i na kto po in vitro kiedy skończysz budowę :p:D wtedy może zrobimy zlot czarownic w lesie z małymi brzdacami hihih :laugh2::laugh2::laugh2:
Ja bym na miotle przyleciała jak na prawdziwa świętokrzyską czarownice przystało. A Żywcia za mna na malutkiej miotelce.

Do góry