Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Limoncia powinni Ci dać kartę stałego klientaKochane nie wytrzymalam i dzisiaj dla swojego spokoju powtórzyła betę wizytę mamy dopiero 27.05 jestem w miarę uspokojona zapewne powtórzę w czwartek jeszcze razZobacz załącznik 849493

Już mam zniżkę 5 % i tak i w szpitalu i w diagnostyceLimoncia powinni Ci dać kartę stałego klienta![]()
Pierwszy raz w życiu byłam i faktycznie strasznie pobudzone były te zwierzęta. Parskajace takie.Wyścigi to nie moja bajka. Zdecydowanie wolę spokojny step po lesie
Nie lubię patrzeć na nadmierną eksploatacje koni![]()
No ale multi test mialas chyba - ten subpopulacje limfocytów?Kochana ja wlasnie nie mialam badania NK. To na podstawie jakichs innych badan Pasnik stwierdzil ze moj organizm zwalcza zarodka...
Tak Tamiza po 6 latach walki in vitrowej udalo nam sie wkoncu i mam corke 2.5 letnia .Ale z poprzedniego postu wynika że masz już jedno szczescie?
U nas nie ma spiny z terminami - w bloku też da się jeszcze chwilę pożyć
No to troche kupy powychodzilo. Ale na to heparyna i ma byc gitHej dziewczyny dzisiaj odczytałam wyniki z test.dna i wyszło:
Czynnik V leidena - nieprawidłowy układu heterozygotyczny
MTHFR 1298 A-C - nieprawidłowy układu heterozygityczny
PAI-1 4G - nieprawidłowy układ homozygotyczny
Jutro wyniki pokażę na wizycie podglądowej i nie wyjdę do póki nic z tym nie zrobiz.
Kochane nie wytrzymalam i dzisiaj dla swojego spokoju powtórzyła betę wizytę mamy dopiero 27.05 jestem w miarę uspokojona zapewne powtórzę w czwartek jeszcze razZobacz załącznik 849493