Margit2018
Fanka BB :)
Trzymaj się, wiem co czujesz.Jade na bete... Serce mi wali. Wyniki beda dzis internetowo. Jesli sie nie uda to czekaja na mnie 4 mrozaczki. Testu z moczi nie odzwazylam sie zrobic. To bedzie najdluzszy dzien na swiecie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się, wiem co czujesz.Jade na bete... Serce mi wali. Wyniki beda dzis internetowo. Jesli sie nie uda to czekaja na mnie 4 mrozaczki. Testu z moczi nie odzwazylam sie zrobic. To bedzie najdluzszy dzien na swiecie.
Dżosia co do Ingi złego słowa nie powiem,dla mnie jest miła, nie owija w bawełnę, przepisuje recepty. Jak zaczęłam chodzić po lekarzach bo myślałam że te plamienia są oznaką cyklów nieowulacyjnych, trafiłam na ul. Galla - mówiłam facetowi że 10 lat temu miałam 21 komórek a on mi zapisał końską dawkę clostib. Nie kazał przyjść na podgląd, nie kazał zrobić hormonów. W drugim miesiącu zażywania czułam że coś jest nie tak. Poszłam do innego, miałam 6 guzów w jajnikach, lekarz kazał leżeć i jakby coś to do szpitala. Drugi lekarz to słynny pan M. który zasypia na wizytach ( przysięgam- kilka razy na wizycie czekałam jak się obudzi) a jak już się ocknął to nie wiedział co pisał. Póżniej klinika P. a później to mnie już znacieJa ci powiem, że tez żałuję tych lat, które straciłam u jednego z krakowskich doktorków, który ma ponad 300 pozytywnych komentarzy na znanymlekarzu... ja się pytam SKĄD?! tabletkowy cudotwórca... ja Inga usłyszała, że rzez tyle cykli miałam stymulację clo to jej oczy na wierzch wychodziły, że pomimo braku reakcji na lek on dalej mnie tym faszerował, nie umiał powiedzieć, że nie może mi pomóc... A ja się do ingi trochę zraziłam kilkoma negatywnymi opiniami, a te też jakieś wyssane z palca są - nigdy nie zauważyłam, żeby jakaś humorzasta była czy coś, zawsze poświęca tyle czasu ile trzeba, na smsy zawsze odpisuje, w zabiegach jest jak dla mnie mistrzynią świata.
Straciłyśmy czas u konowałów, ale mam nadzieję, że Inga nam pomoże urodzić
btw - do kogo chodziłaś wcześniej?
jakoś z wami raźniej i ....bezpieczniej.Trzymam mocnoJade na bete... Serce mi wali. Wyniki beda dzis internetowo. Jesli sie nie uda to czekaja na mnie 4 mrozaczki. Testu z moczi nie odzwazylam sie zrobic. To bedzie najdluzszy dzien na swiecie.
Bo ja nie potrafie byc optymistka, wole sie potem mile zaskoczyc... Zawsze tak mialam i mimo ze wiem ze sobie tym nie pomagam to nie potrafie jakos myslec optymistycznie... Glupie to wiem ale tak jakos mam...Czemu bylas nastawiona na porazke ?
Kochane przylaczam sie do zyczen.@NADZIEJA 76za malucha ! Nirch zostanie z Tobą na najbliższe 9miesiecy! ❤zaciskaj nogi
@hope322za Małą!
niech dalej zdrowo rośnie ❤
@ona232 @Somatotropina88 dziewczyny kciuki za bety !!czekamy na wyniki ! ❤❤
@kikifish87za wizyte!
niech nic nie stanie na przeszkodzie żebyś juz mogla przytulić malucha ! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE !:*
Mialam test imk. A no widzisz a ja sie wlasnie zastanawiałam ze piszecie o tych nk i nie wiedzialam czemu mi ich nie robil...A test imk albo subpopulacje limfocytow mialas badana ? Jesli tak to tam sa komorki nk
Dzieki kochana... Nie poddam sie, teraz jestem troche zdolowana, ale przejdzie mi i jak dostane miesiaczke to sie bede kontaktowac z moja P. Dr. Wlasnie mnie to najbardziej doluje ze nie mam jakichs zlych wynikow, lekami jestem dobrze obstawiona a dalej sie nie udaje i beta nawet nie drgnela..Aniu próbuj i uszy do góry. Wydaje mi się że jesteś wymarzoną klientka klinik in vitro. Uda się, tylko próbuj.