Netiaskitchen
Fanka BB :)
Bo ja nie potrafie byc optymistka, wole sie potem mile zaskoczyc... Zawsze tak mialam i mimo ze wiem ze sobie tym nie pomagam to nie potrafie jakos myslec optymistycznie... Glupie to wiem ale tak jakos mam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo ja nie potrafie byc optymistka, wole sie potem mile zaskoczyc... Zawsze tak mialam i mimo ze wiem ze sobie tym nie pomagam to nie potrafie jakos myslec optymistycznie... Glupie to wiem ale tak jakos mam...
Przykro mi- u mnie tez dziś beta w 9dpt 8,7![]()
Kochana luteina z Adamedu i jest na refundacjeDziewczyny jaką luteine bierzecie dopochwowo i jaka jest jej cena.
U mnie w klinice czysty biznes, lekarz każe mi brać 6 tabletek lutinusa na dobe i mam prosić panie w recepcji żeby mi go sprzedały. Płacę 150 zł za 21 tabletek, co wychodzi mi 1285 zł miesięcznie za luteine! Pogięło go, jutro wymuszę receptę na inną luteinę, tańszą, ale chce wiedzieć jakie to są te tańsze żeby nie przepisał znowu jakiejś drożyzny.
Dziewczyny jaką luteine bierzecie dopochwowo i jaka jest jej cena.
U mnie w klinice czysty biznes, lekarz każe mi brać 6 tabletek lutinusa na dobe i mam prosić panie w recepcji żeby mi go sprzedały. Płacę 150 zł za 21 tabletek, co wychodzi mi 1285 zł miesięcznie za luteine! Pogięło go, jutro wymuszę receptę na inną luteinę, tańszą, ale chce wiedzieć jakie to są te tańsze żeby nie przepisał znowu jakiejś drożyzny.
Ja np mam luteine dopochwową Adamed 100 mg i 30 tabletek kosztuje (oczywiście jeśli recepta jest na ryczałt) niecałe 7 złDziewczyny jaką luteine bierzecie dopochwowo i jaka jest jej cena.
Chryste ile tak można obrywać, no cóż czekamy razem z tobą. Annemarie nawet nie wiem co napisać, podziwiam za wytrwałość, i mam nadzieję, że pokonasz ten dziwny los. Bardzo mi przykro.Kochane musialam sily pozbierac i glowe ogarnac, w zeszly wtorek mialam zabiegna zadnym usg nie bylo bicia
serduszka pomimo tego ze dzieciatko bylo widoczne.
Mowie wam ja wciaz za mloda jestemjeszcze nie moj czas. Czekam 3-4 cykle i jedziemy do Pragi z nowa dawczynia. Sledze was z ukrycia , ciesze i smuce.kibicuje tym betujacym i mysle o tych ktore musza dalej walczyc
buziaki wielkie
![]()
Serce, byłaś w ciąży co prawda pozamacicznej ale w ciąży. Masz mrozaczki, wiem że jest trudno ale musisz sie pozbierać i wracać do walki. Będziesz mamą, spokojnie.Tak, mam 4.
Moze przy kolejnej probie 2 przetransferuja.