misis188
Fanka BB :)
U nas niestety nie bylo takiej możliwościJa poproszę o przepisanie transferu z 30 na 28
Czy wasi mezczyzni sa przy was w trakcie transferu? Moj chce. W sumie ucieszylam sie ze to sobota i bedzie mogl byc przy mnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas niestety nie bylo takiej możliwościJa poproszę o przepisanie transferu z 30 na 28
Czy wasi mezczyzni sa przy was w trakcie transferu? Moj chce. W sumie ucieszylam sie ze to sobota i bedzie mogl byc przy mnie![]()
Ufff...Dziękuję za uspokojenieSpokojnie od poniedziałku do dziś nie powinno się za bardzo zmienić. Kilka tygodni zwykle tak można przeczekać na estrofemie. A 9-10 to idealne endo na start prg

Ja poproszę o przepisanie transferu z 30 na 28![]()
Dołączam się dziewczyny!!! Powodzenia dzisiaj@tamizaza maluszka..a może maluszki ?
niech zdrowo rośnie ! ❤❤
@Koniczyna82 @asia513 dziewczynyza wizyty !
niech lekarze daja zielone światło!!
❤❤
@Agonia777za jajca ! Niech pięknie się zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę! ❤
@Maryanka kochanaza Was ! Jestesmy z Tobą myślami! ❤ wierzymy w maluszka ! Będzie dobrze! ❤❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE! :*![]()
W końcu każdej z nas się uda. Napewno!!!!

Witaj też jestem po 5 nieudanych pełnych transferach . I w końcu zdecydowałam się udać do dr Pasnika choć w głowie miałam zamiar do Malinowskiego ale dziewczyny Kochane przekonały mnie do Pasnika. Wizyta krótka zlecił wstępnie badania test IMK i Ana. Czekam na wyniki i w maju ruszam na wizytę. Mam nadzieję że w immunologii leży przyczyna moich niepowodzeń . Bo mąż jest przebadany wzdłuż i wszerz i zdrowy . Przyjmuje tylko w Łodzi na Szczanieckiej . Na necie jest adres Apc Analizy. Jeśli możesz powiedzieć coś więcej gdzie się leczylas i jakie miałaś zarodki pozdrawiamWitajcie Dziewczyny, nie udzielam się na forum ale trochę Was podczytuje popołudniamiGratki dla tych którym się udało
A dla Całej reszty powodzenia w walce o największe marzenie
Dziewczyny, chciałam Was podpytać o dr.Paśnika. Czy on przyjmuje tylko w Łodzi a jeśli tak, to do jakiej Kliniki czy lecznicy jeździcie do niego? Chyba zebrałam w końcu w sobie siły- po 5 porażkachżeby się immunologiczne zdiagnozować...
I super!!! Ja tam zawsze chciałam działać od razu w następnym cyklu aby nie czekać... bo to czekanie było masakrycznie trudne:/Dziewczyny czy robilyscie przerwe miedzy transferami? Rozmawialam z moja opiekunka z invimedu i mowila, ze nie trzeba robic przerwy. W piatek wizyta...czekam na miesiaczke i zaczynam przygotowania przedtransferowe![]()
Ja lubię historyczne książki,więc z takich mogę Ci coś polecić jeśli chcesz. A z bardziej 'lekkich' to czytałam ostatnio "Dziewczyna z pociągu" i "Bóg nigdy nie mruga" - ta jest bardzo pozytywna.@Biedroneczka83
Najwazniejsze ze sa gdzies bliskozobaczymy jak to u mnie bedzie.
A tak z innej beczki jaka ksiazke polecacie do przeczytania? Cos bym sobie wypozyczyla zeby nie myslec czy sie udalo czy nie![]()
Ng/mlJaka jednostka. W obiegu są 2, jedna to trzykrotność drugiej