Netiaskitchen
Fanka BB :)
Trzymam kciuki :-) Na jakim etapie drugiego podejścia jesteście?Mam nadzieję,że u nas drugie podejście będzie tak samo szczęśliwe. Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki za przyrost!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki :-) Na jakim etapie drugiego podejścia jesteście?Mam nadzieję,że u nas drugie podejście będzie tak samo szczęśliwe. Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki za przyrost!
Zrob te co mozesz tylko komorki nk trzeba robic w 2 polowie cyklu. Choc Pasnik wiem ze mowi ze jak sie nie da to poprostu trzeba mu powiedziec ze bylo to wczesnirlej no tylko fakt jest taki ze na poczatku cyklu one moga byc w normieDziewczyny zalamka. Dostalam wlasnie @. Kij ze nie ma naturalsa Do tego przywyklam.
Ale jutro mam te badania immuno. I jedno badanie cytotoksycznosci nk trzeba robic w 2 polowie cyklu. Co za wredna malpa. Nie wiem co teraz robic. Odwolywac i czekac 3tyg na kolejny termin czy co... co za niefart.
Cudownie ❤❤Kochane
Jest serduszkoa maluszek ma 0.4 cm
Lykac luteine? tosz to dowcipne.....Ja miałam tak samo.
Mi po becie kazali czekać na usg, łykać luteinę i tyle. Nie miałam badań żadnych dodatkowych. Nie kazali bety powtarzać bo wysoka bardzo wyszła.
Mam dobre wyniki tarczycy tych wszystkich tsh lh i innych - może to dlatego?
Pewnie teraz podejdą inaczej po poronieniu.
Jest jeszcze podjęzykowa.Lykac luteine? tosz to dowcipne.....
Usg 3 na NFZ ale wizyty co miesiac a pod koniec to juz co dwa tygodnieAle w PL chyba sa tylko 3 usg refundowane, wiec tez szalu nie ma ale moge sie mylic
Ja akurat do tej pory mialam pewnie juz z 6 wizyt usg, bo takie byly wskazania. W nowym szpitalu pewnie tez beda robic badania ale tego akurat sie dowiem na wizycie z nowym gin![]()
Aaaa no to okJest jeszcze podjęzykowa.
Jeśli lekarz tak do tego podchodzi to fajnieNie. Ja od 12 tc mam co 3 tygodnie wizyte na NFZ i za kazdym razem mam usg
Ale to szybko mineloDziewczyny jutro ostatnie szczepienie trzymajcie kciukimoże po tych wszystkich przejściach jakaś komórka za miesiąc zostanie że mną