Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Limoncia Ty też masz jutro wizytę prawda? Ja się trochę denerwuje, żeby wszystko było dobrze, żeby było serduszko...to będzie moja pierwsza wizyta po transferzePowodzenia dzisiaj wszystkim trzymamy z babelkiem kciuki![]()
Mozesz jeszcze zapytac o embrioglue? Jestem ostatnia osoba ktora w to wierzy a dwa razy w ciaze z tym zaszlamJuż wszystko załatwione, będzie intralipid.
Ja już się chwytam każdej opcji, żeby tylko się udało.
Zostało jeszcze kilka dni. Zastanawiam się czy na te ostatnie dni do transferu jeszcze nie podrasować diety. Jakieś propozycje macie może?
JaDziewczyny która z was korzystała z dawstwa komórek??
Napewno chodzi o intralipid(immunologia, obniza NK)? Nie o Embrioglue- podłoże do transferu?Coś mi tu napisała gin, że intralipid jednak nie, bo on tylko do 5 dniowych zarodków.
Mam druga pierwsza mieliśmy 17.04 trzymam kciuki za Ciebie i Waszą wizytęLimoncia Ty też masz jutro wizytę prawda? Ja się trochę denerwuje, żeby wszystko było dobrze, żeby było serduszko...to będzie moja pierwsza wizyta po transferze
Obowiązkowo musisz zbić :-) u mnie właśnie przy badaniach do in vitro wyszło za wysokie tsh i prolaktyna, ona utrudnia zajście w ciążę :-)Dziewczyny wyszła mi za wysoka prolaktyna (norma do 496 a ja mam 804). Co w takiej sytuacji, czy będę to musiała zbić zanim będę mogła przystąpić do invitro?
Dzięki! I ja za Waszą równieżMam druga pierwsza mieliśmy 17.04 trzymam kciuki za Ciebie i Waszą wizytę![]()
Agonia jak sie nie uda, układaj sobie w głowie i korzystaj z planu B. Dziewczynki mają kd. i to się też udaje. Na kafeterii in vitro z komórką dawczyni jest taki piękny wątek jak bidulki walczą ale większości sie udaje. No zresztą Annemarie szlaki przeciera. Trzymam kciuki za każdą decyzję jaką podejmiesz. Ale nieustającą wierzę, ze obecny transfer się odbędzie. Osobiście gdybym nie miała dziecka napewno dałabym sobie taką szansę.Dziewczyny która z was korzystała z dawstwa komórek??