reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj:-) :):-) :):-) :):-) :)

Ja mam pytanie czy któraś była w sytuacji gdzie miała podpisaną deklarację na cały pakiet ivf a nie doszło do transferu czy klinika zwracała część kosztów których nie poniosłyście czyli za transfer i dalszą konsultację. Ja kojarzę, że jak czytałam informator pacjenta to jakaś adnotacja była ale to już jakiś czas temu a na pozostałych dokumentach nic nie ma.
Tak kochana zwracaja za transfer i za ewentualne procedury dokupione do transferu. Za weryfikacje za naciecie otoczki za embrio glue. Za wizyty nie skur...

Tak kochana zwracaja za transfer i za ewentualne procedury dokupione do transferu. Za weryfikacje za naciecie otoczki za embrio glue. Za wizyty nie skur...
Dzięki Gosiu za info przynajmniej będzie troszkę na kolejna procedurę. Teraz czekam na telefon, ale jestem ciekawa ile czasu czeka się na dawczynię bo wtedy byśmy wiedzieli jak mam rozłozyć to w czasie.

No tsh niezle spadlo
A morfologia nie masz sie co przejmowac jakis maly stan zapalny chyba ze bierzesz steryd to to tez moze byc wynik sterydu
Z plytkami krwi bym sie tylko dopytala lekarza
Gosiu nie do konca, bo encorton zwieksza ilosc hemoglobiny i erytrocytow z drugiej strony zmniejsza stany zapalne, reumatyczne itp. Leukocyty i limfocyty sa na gornej granicy normy i to swiadczy o lekkim stanie zapalnym z ktorym steryd moze walczyc i jesli juz to zmniejsza wartosci . To tak na logike i troche z tej mini wiedzy. Moze sie myle to mnie naprostuj:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry