Justin87
Fanka BB :)
Uwierz mi. Byłam pod ścianą. [emoji23]no pewnie - nie było nic do picia w promieniu kilkudziesięciu kilometrów ani jednej kropli wody - w tej sytuacji zagrożenia życia nie było wyjścia!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwierz mi. Byłam pod ścianą. [emoji23]no pewnie - nie było nic do picia w promieniu kilkudziesięciu kilometrów ani jednej kropli wody - w tej sytuacji zagrożenia życia nie było wyjścia!
wierze w końcu pierwsza w miesiącu handlowa niedziela - wszędzie kolejki - jak się ludzie dopadli wykupili wodęUwierz mi. Byłam pod ścianą. [emoji23]
@Justin87 Nie no na pewno.... pragnienie wygrało. Nie miałaś wyjścia to napój kosmitów musiał być pysznyUwierz mi. Byłam pod ścianą. [emoji23]
Dokładnie.wierze w końcu pierwsza w miesiącu handlowa niedziela - wszędzie kolejki - jak się ludzie dopadli wykupili wodę![]()
Szybko... najdłuższe są tylko dni po transferzeDokładnie.
Jutro transfer wyczekiwany od kilku miesięcy. Ciężko mi uwierzyć, że to już i że to jutro.![]()
To nie ja a @Gotart I...... wyleciało mi z baniCzy ja źle kojarzę, czy Ty jutro też na transferek?

Nie no spoko... czasami człowiek się myli hahahAha. Sorry. Coś mi się pochrzaniło. Jutro może nadrobię zaległości leżąc kilka godzin pod kroplówą.
Właśnie najgorsze są te dni po transferze.

Tylko pytanie jaka roznica jest w cenach badan bo one pewnie sa tez ustalone przez klinikeAkurat tyle co paliwo do lodzi