Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W salcemedica biedroneczka wrzucila linka gdzie przyjmuje w wawie?
Ja bym.sobie sport darowala.zawsze jak zaczynalam stymulacje rezygnowalam z aktywnosci fizycznej choć nie wiem czy slusznieDziewczynki mam pytanie: czy jak zaczne stymulacje gonal + mensinorm to moge cwiczyc dosc ciezkie cwiczenia czy lepiej juz takie lekkie? Czy lepiej w ogole? Bardzo boje sie o jakos jajeczek (endometrioza + wysokie amh).
Biegne napewnoDziewczyny, wszechświat o nas dba. Jak wszystkie wiecie tera mamy na forum sporo transferów. Lidl widać też to wie bo od jutra avocado - 50%
Ja tak całkiem serio![]()
![]()
![]()
Dziekuje za odpowiedz. To moze zostane przy spacerach. Dziekuje!Ja bym.sobie sport darowala.zawsze jak zaczynalam stymulacje rezygnowalam z aktywnosci fizycznej choć nie wiem czy slusznie
Lepiej sie oszczedzac bo przy stymulacji jajniki zwiekszaja objetosc wygladaja jak kalafioryDziewczynki mam pytanie: czy jak zaczne stymulacje gonal + mensinorm to moge cwiczyc dosc ciezkie cwiczenia czy lepiej juz takie lekkie? Czy lepiej w ogole? Bardzo boje sie o jakos jajeczek (endometrioza + wysokie amh).

Oooo lece jutro i ciacho na majówkę będzieDziewczęta w biedronce awokado po 1.29 zł![]()
Ale w biedrze za 100g a w lidlu za sztDziewczęta w biedronce awokado po 1.29 zł![]()