Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nie pierwotne, to wszystko ok. Sama mam często opryszczki i lekarz mówił, żeby się w razie czego nie przejmować, bo zarażenie może być szkodliwe, a my już mamy ten wirus, więc smaruj czymś i się nie denerwujHej kochane jestem w 10tc i dzis rano obudziłam sie z opryszczka na ustach...dodam ze to nie jest pierwotne zarazenie...
Czy jest groźne dla dziecka?
Jak leczyc?
Pomocy....
Nie jest groźne. Kup sobie maść dla kobiet w ciąży erazaban. I wszystko będzie okHej kochane jestem w 10tc i dzis rano obudziłam sie z opryszczka na ustach...dodam ze to nie jest pierwotne zarazenie...
Czy jest groźne dla dziecka?
Jak leczyc?
Pomocy....
@Agonia777 - kochana damy radęU mnie transfer odwołany bo moje komórki się nie zapłodniły. Teraz czekam na 8 maja na wizytę z lekarzem i zobaczymy co on powie. Zdecydowani jednak jesteśmy na kd. Nie chcę więcej ryzykować. Tym bardziej, że każda procedura kosztuje. Psychicznie jest różnie, ale jakoś się nie poddaję.
HejDziewczyny ogromne kciuki za dzisiejsze transferybedzie dobrze. A pozniej zaczniemy sobie razem schizowac
NadziejaJest- i jak tak odczucia? Mowilas ze robisz bete w piatek. A robisz wczesniej jakies kontrolne badania prg?
Ja bede robic bete pozniej bo ja mialam 3 dniowy zarodek.
Milego dnia dziewczyny i kciuki
Ja brałam relanium i piroxicam na 2 h przed.Nie brałam no-spy w ogóle.Czy przed transferem bralyscie nospe czy dopiero po? Jedna tabletkę jak cos? Czy cos jeszcze powinnam?
Czyli majówka obfituje w transferyLeze na samolocie po wlewie w Novum. Jakas dziewczyna z kalendarza moze jest w klinice? Bo duzo nas dzis, a noz widelec![]()