Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wynik cieszę się razem z Tobą.Dziewczyny! beta 227,7!!! jestem w szoku!
Bardzo mi przykro.Wyszłam właśnie z gabinetu i ryczeć mi sie chce . Druga stymulacja i zadnej reakcji ani jednego pęcherzyka. A tak wielka miałam nadzieje myslalam ze tym razem uda sie uzyskać to właściwe jajko . Jestem załamana brak nadzieji dla mnie .
Odpoczywaj I czekamy na betęWróciłam do domu. Trochę brzuch mnie pobolewa. Wzięłam już dzisiaj kilka tabletek nospy. Standardowo u mnie piękne endometrium, tylko co dalej? Popijam meliskę i gapię się w telewizję.
Widzisz, nie ma się co nastawiać negatywnie.czekałam na ten wynik, żeby mieć pewność, że nic z tego, a tu niespodzianka![]()
Jest nadzieja! Mysleliscie o dawczyni?Wyszłam właśnie z gabinetu i ryczeć mi sie chce . Druga stymulacja i zadnej reakcji ani jednego pęcherzyka. A tak wielka miałam nadzieje myslalam ze tym razem uda sie uzyskać to właściwe jajko . Jestem załamana brak nadzieji dla mnie .
Czym bylas stymulowana? Jakie masz amh?Wyszłam właśnie z gabinetu i ryczeć mi sie chce . Druga stymulacja i zadnej reakcji ani jednego pęcherzyka. A tak wielka miałam nadzieje myslalam ze tym razem uda sie uzyskać to właściwe jajko . Jestem załamana brak nadzieji dla mnie .