dżoasia
Fanka BB :)
Powtarzac raczej nie kaza, bo dlaczegoz by niby... ale koniecznie daj znac jak lekarz to zinterpretuje, bo ciekawa jestemKurcze... zeby sie nie okazało ze będę musiała powtarzać to badanie... :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powtarzac raczej nie kaza, bo dlaczegoz by niby... ale koniecznie daj znac jak lekarz to zinterpretuje, bo ciekawa jestemKurcze... zeby sie nie okazało ze będę musiała powtarzać to badanie... :/
1 blastka 4AA, bo tylko 1 z 5 zapłodnionych przetrwałaPieknie ruszyladzis 15dpt? A ty mialas 1 czy 2 maluchy (pewnie pisalas nie raz ale skleroa ma coraz wieksza
)
A wy po transferze badacie same dla siebie prg i estradiol? Czy raczej czekacie do dnia bety?
Ja jeszcze chyba zbyt mało wiem na temat in vitro. Napewno nie tyle co Wy.
Prawdopodobnie genetyka albo zbyt szybko zrobiony transfer po ostatnim poronieniu, moglo cos byc z krzepliwoscia co zaburzylo odzywianie ( Clexane tez mam)Kuzwa no to duuzo tego. Jakies pomysly co moglo pojsc nie tak? Rozmawialas ze swoim dr?
Też tak myślałam jak Ty że się nie uda. No bo jak można mieć takie szczęście że za 1 razem się uda. Jedynie mąż twierdził że na bank się uda. I proszę 8 tydz ciąży.Trzymaj się dzielnie.Może jednak będzie ok,odczucia potrafią nas czasem nieźle oszukać.Tak czy inaczej,jesteśmy z Tobą!!!
Myślę że jak tylko poprosisz to wypiszą. A raczej nawet muszą wypisaćOrientujecie się czy lekarze w invimed wypisują l4 po transferach ?
Witaj i powodzenia :-)Hej. Jestem tu nowa. Troszke sobie o Was dziewczynki poczytałam. Również mam ten sam problem. Aktualnie jestem w trakcie stymulacji. Jest to moje pierwsze podejście do in vitro. Jednocześnie jestem pozytywnie nastawiona a z drugiej pełna obaw.