Justin87
Fanka BB :)
Śliczny widok.Cześć Ciotki [emoji173]️
Maleństwo pięknie rośnie a serduszko bije jak dzwon [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 852877
Tak się cieszę.
To daje mi wiarę, że i u nas się może udać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śliczny widok.Cześć Ciotki [emoji173]️
Maleństwo pięknie rośnie a serduszko bije jak dzwon [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 852877
Człowiek boi się wstać z łóżka... nie mówiąc k tym aby wynik odebrać... :-( Gosia to ma chociaż jakieś objawy i głęboko wierzę że swoją walkę wygrała!!!!:-) :-) ❤❤❤ ile można czekać???O to to! @Never give up ty zapitalaj na bete, zostaw juz te sikacze![]()
Widze ze kogos tu dopadlo... no nic, malenka i tak cie to nie ominie... :* idziesz dzisiaj?Człowiek boi się wstać z łóżka... nie mówiąc k tym aby wynik odebrać... :-( Gosia to ma chociaż jakieś objawy i głęboko wierzę że swoją walkę wygrała!!!!:-) :-) ❤❤❤ ile można czekać???
W najbliższym szpitalu spruboj może akurat zrobią i żeby wysłali Ci wynik na maila jak tak robiłam z polczynem zdrojem w szpitaluA gdzie robicie bety ze wynik jest tak szybko? Ja robiłam ostatnio progesteron w diagnostyce wynik mialbyc w ciągu 3h zapłaciłam dodatkowo za cito i był na drugi dzień rano, myślałam ze jajko zniosę a co dopiero czekać na bete na cito :/
Nie. Dziś nie idę... dziś będę dalej żyć w nieświadomości... jutro pewnie polecę. I albo będę płakać albo się upije nad brzegiem morza...Widze ze kogos tu dopadlo... no nic, malenka i tak cie to nie ominie... :* idziesz dzisiaj?![]()
Ja wczorwc mialam transfer 5 dniowej blastki. Powiedzieli mi ze zacznie sie zagniezdzacz jeszcze wczoraj lub dziś,ale nie mam żadnych objawow... Nie wiem czy to dobrze... Jutro jadę na badanie progesteronu i jakies kontrolne USG, tez tak mialyscie ? PozdrawiamU mnie minal właśnie 2 dzien od podania blastki i właściwie nic sie nie dziejeDelikatnie tylko cos czuje w pachwinie,ale trudno to nazwac bólem...Mysle ok.8 dnia zrobić bete,zeby w razie czego dojsc do siebie przed powrotem do pracy. Ale czy to nie za wcześnie na bete....? Mysle,ze Ty powinnas sie cieszyc ze swoich objawow. To chyba dobry znak. Trzymam kciuki aby tak bylo
![]()
Uda się kochanaŚliczny widok.
Tak się cieszę.
To daje mi wiarę, że i u nas się może udać.
Ja jestem w 7 t 2 d i od tygodnia jestem na 2x dziennie wcześnie 3x1 a za tydzień mam zejść na 1x dziennie stopniowoKachane, a brałyście estrofem po transferach. Ja biore, myślę, że będę brała do 9 tc, ale boję się, bo podobno on źle wpływa na płód. Miałam transfer świeżaczka, ale estradiol mam chyba niski, skoro lekarz każe brać cały czas. Jutro zaczynam 6 tc i estradiol z wczoraj - 567,6 pg. Prawie płacze nad każdą połkniętą tabletką, a biore 3x1 dziennie, chciałabym nie musieć tego brać.
Mam nadzieje ze bedziesz plakac ze szczescia a upijesz sie radoscia :*Nie. Dziś nie idę... dziś będę dalej żyć w nieświadomości... jutro pewnie polecę. I albo będę płakać albo się upije nad brzegiem morza...