dżoasia
Fanka BB :)
Margit, Gosia ma ciechocinek nad morzemŁo kurcze to pół forum tam chodzi, no zobaczymy, może jak się pospieszę to zdążę. Never uszy do góry, będzie dobrze.
@misis188 jeszcze @adansonia jest u matki przelozonej ciechocinka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Margit, Gosia ma ciechocinek nad morzemŁo kurcze to pół forum tam chodzi, no zobaczymy, może jak się pospieszę to zdążę. Never uszy do góry, będzie dobrze.

Dzięki :-) Ale mega przyrost :-)Ja miałam w 12 dpt beta 680 równy tydzień po 8836
Dam znać na pewno,jakby nie było.Dzięki za wsparcie :-)Kochaniutka tamte bety byly miodzio. Daj znac jutro po wyniku to bedziemy sie zastanawiac czy obstawiac jedno czy dwojkebedzie dobrze:*
No ni3 czytaj niepotrzebnych rzeczy. U mnie wczesniej 3 swieze transfery przy 3 pelnych procedurach i beta 0 a teraz z mrozaczkow mam pozytywJa też tak miałam przy pierwszym transferze. Ale teraz się panicznie boję, naczytalam się, że z mrożonych zarodków trudniej uzyskać ciążę i taki oto efekt. Po co to człowiek czyta.... Teraz żałuje, że sobie nabijam do głowy.
Tak zeby za badania nie placicNa NFZ? Po co?
A jeśli chodzi o prowadzenie ciąży w Olsztynie to z całego serca polecam Macieja Eliszewskiego. Resztę na Messenger'a wyśle
Nie udało się![]()
Jutro jadę na betę następna w poniedziałek i może chociaż to rozwieje moje wątpliwości... Na tym etapie nie jestem w stanie już nic więcej dla niego zrobić ..przykro mi bardzoja pewnie dołacze we wtorek
@Pysia1302 ja miałam podobna sytuacje z 1 ciążą. wiem co czujesz. oby skończyło sie to dobrze
@NadziejaJest pomysl o powtórce bety bo jednak cos zaskoczylo a to wkoncu 6dpt
Blastke 5dniowa bo tylko takie miałam... Ale nadzieji nie mam. Na prawdę....
Ja mam córeczkę z transferu swiezaka. Były podane 2 5-dniowe blaski ale jedna sobie gdzieś poszła a druga już trzy latka jest z nami. [emoji173]