Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co kilka dni zmniejszaj o jedna tabletke (np co 3 dni) i sie obserwuj, jesli by sie pojawilynie silniejsze bole brzucha, krzyza, plamienia to od razu wracaj to wiekszej dawki, po ktorej nic ci sie nie dzialo i dzwon do lekarza.A propo odstawiania leków,jestem w 8tc . duphaston lekarz kazał odstawić więc odstawiłam z dnia na dzień, a luteine kazał zmniejszyć dawkę a po 10 dniach odstawić . brałam 3x2 tabletki dopochwowo to jak teraz mam to brać bo nie dopytałam.
Zawsze cos :/ Moze to owu tak daje sie we znaki? Kij wie co tam sie dzieje, ale jak cos cie dalej bedzie niepokoilo to moze sie wybierz na jakas wizyte?A ja nie wiem co mi sie podzialo. Dopiero 10dc a brzuch mnie boli jak na @... w dodatku dopiero wczoraj skonczyl mi sie @... u mnie pecherzyki wczesnie dojrzewaja bo kolo 9dc sa gotowe (i nie pekaja) wiec niby wczoraj pracowalismy nad cud naturalsem. Ale wszystko boli... nie wiem czy to endometrioza sie tak rozszalala czy od jajnika promieniuje... bleee![]()
Wlasnie nie wiem. Moze...Zawsze cos :/ Moze to owu tak daje sie we znaki? Kij wie co tam sie dzieje, ale jak cos cie dalej bedzie niepokoilo to moze sie wybierz na jakas wizyte?