Koniczyna82
Fanka BB :)
Gosiu trzymam kciuki mega mocno. Jak sobie przypominam jakie to uczucie to...Beta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosiu trzymam kciuki mega mocno. Jak sobie przypominam jakie to uczucie to...Beta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
Kochana wierze w Twojego kropkaBeta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
Koniczynko ty sobie teraz nic lepiej nie przypominaj. My czekamy z Gosia a ty sie najlepiej wylogujGosiu trzymam kciuki mega mocno. Jak sobie przypominam jakie to uczucie to...
:*
Mocne mocne kciukiBeta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
Nie smutaj. Dwa zarodki były podane więc wszystko może się zdarzyć. Trzymam kciuki za silacza!! [emoji110][emoji110][emoji110]Beta 7dpt 45.5
9dpt 45.4
Progesteron 7dpt 36.9 9dpt 26.5
Estradiol 7dpt 1745 9dpt < 3000
![]()
Kciuki trzymamBeta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje
Przy takich wysokich wartosciach sama bete nie daję już adekwatnych wyników i nie ma sensu jej robić.Dziewczyny beta z dzisiaj 2640 co w normach odpowiada 5 tydzień ...co myślicie nie jest za niska ?
Gosia i jak byłaś w drugim labie??Moglabym miec podejrzenia bo babka byla tak w labie zakrecona ze nie wiedziala co sie do niej mowi
A oprocz mnie byly jeszcze 2 dziewczyny ktore sprawdzaly bete
Nie pozostaje nic innego jak zaciskać girki i czekać do czwartku :/Przy takich wysokich wartosciach sama bete nie daję już adekwatnych wyników i nie ma sensu jej robić.
Trzymam kciuki! Musi być dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]Beta z innego labu 42.7 wiec czekamy do poniedzialku. Oby 1 zostal i beta mnie zaskoczyla teraz tylko sie modlic i miec nadzieje