Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@redferrari - łojjj mocno Cię sie chciało tego ciacha żeś po maseło pognałasernikobrownie z borówką wyjęte z piekarnika - popędziłam po te mało jednakuf...
Cudo!Tadam
to dla męża ale sama też skosztowałam@redferrari - łojjj mocno Cię sie chciało tego ciacha żeś po maseło pognała![]()
Mi mówili żeby już powyżej 3000 nie robić :/
mowie ostatnio do męża kup: banany , chleb i sery. Wraca sa : banany , sery i masło
nosz kurka
po co mnie maseło jak chleba nie ma
i trza było o 22 cos piec chlebopodobne - ihahihahaiDobrze, ze jutro handlowaNajważniejsze.że nie stoisz w miejscu, bo chyba teraz jesteś w trakcie jakiejś kuracji,tak??
U nas wymioty jeszcze się zdarzają,ale już się nawet do nich przyzwuczailam i mi nie przeszkadzają :-) ponadto są już tylko rano. Mamy już wózek,sporo ubrań i jutro poszukujemy mebli :-) a dziewczyny ważą już po 863 i 891 g to wyniki z poniedziałku;-)
matko ale czas leci, zaraz sie bedziesz szykowala na porodowke! Chleba to ja dzis pieklaA pro pos zapominania po co sie do sklepu poszłomowie ostatnio do męża kup: banany , chleb i sery. Wraca sa : banany , sery i masło
nosz kurka
po co mnie maseło jak chleba nie ma
i trza było o 22 cos piec chlebopodobne - ihahihahai
@dżoasia , to zapewne ta menda kaloriaChleba to ja dzis pieklano i tez bylam w sklepie - po drozdze. I nie wiem jak to sie stalo, ze znow jakies podstepne i msciwe dziadzisko (zupelnie nie wiem kiedy to sie stalo) wrzucilo mi do koszyka lody... nosz zlosliwosc jakas, bo dziad prawie za kazdym razem mi to robi
![]()
moja czesto wrzuca mi żelki i pianki i jeszcze menda francowata potrafi podszeptywać " bierze , bierze w cycki cie pójdzie - bedziesz zadowolona "
no i biere bo zadowolenie najważniejsze , a tu w dupe idzie
no ale polubiłysmy sie z tą menda kaloria Bardzo mocno, ale tak z calego serca zycze Ci zeby tak bylo i trzymam mocno kciuki Kochana [emoji173] [emoji173] [emoji173]Oby tak bylo