adansonia
Fanka BB :)
Asiulka kazal ci przyjechac po szcepieniach? Mi cholerka nic nie mowilNo jasne, że oczywisteByłam już na pierwszej wizycie w słynnym ciechocinku, mam się zgłosić po szczepieniach z resztą zaleceń wuja Paśnika
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiulka kazal ci przyjechac po szcepieniach? Mi cholerka nic nie mowilNo jasne, że oczywisteByłam już na pierwszej wizycie w słynnym ciechocinku, mam się zgłosić po szczepieniach z resztą zaleceń wuja Paśnika
![]()
Boli - znaczy się jest (oby na właściwym miejscu)Dziewczyny ale mnie dziś napiernicza głowa ,po czerwonym syropie z zaleceń naszej doktórki @dżoasia - łojjjj - quwa za własne pieniądze i na własne życzenie tak cierpiećto tylko taka jak ja blondiii od urodzenia potrafi
. Do żelków namawia menda kaloria , a do syropu? - hymmm - brak umiaru ?
- wiem ! Moja pazerność
![]()
hahaha nie zniese@Never give up - jooo- tylko jak będę pilnym pacjetem to ....... ihahiahaiahhai zamiast napaść na plebanie celem nastepnego transferu - to napadne w trakcie dilerki alko po wino mszalne
- oooooooo to jest pomysł na zaoszczędzenie paru zyli
![]()

Ja pitole, nie dość, że następna cud-wpadka to zaś na rauszuDziewczyny!
Chyba wpadłam!
Zobacz załącznik 853990
Echhh, zalozłam sobie, ze to niemożliwe. I teraz wielki stres bo ostatnie 3 tygodnie dużo alkoholu, nie brałam foliowego, byłam na diecie od kilku miesięcy, dużo wysiłku na siłowni, na majowce w górach szlaki po 20km. I w głowie już przedstawione.

Jak widać alkohol podnosi płodność.Ja pitole, nie dość, że następna cud-wpadka bo zaś na rauszu![]()
@Agniecha1508 my to na monopolowy musimy jednak napaść
Dobrze kojarzę, że któryś dr kazał wam myśleć o kd?![]()
Nie panikuj, wszystko będzie dobrze.Dziewczyny!
Chyba wpadłam!
Zobacz załącznik 853990
Echhh, zalozłam sobie, ze to niemożliwe. I teraz wielki stres bo ostatnie 3 tygodnie dużo alkoholu, nie brałam foliowego, byłam na diecie od kilku miesięcy, dużo wysiłku na siłowni, na majowce w górach szlaki po 20km. I w głowie już przedstawione.
W sumie dobrze ze powiedział o co ma muchy, najgorzej jak ktoś się nafocha i „nie, nic mi nie jest” umie wysyczeć. Naszykuj coś miłego na wieczór i zaraz mu się humor poprawi. Fajnie ze z toba lubi spędzać czas. Ale czasem syrop trzeba sobie zaaplikować i to tez musi zrozumiećM ciągnął mnie na rowre , a że ja dziś wczorajsza to się obraził i sam sobie pojechał wychodząc rzucił tekst:" my prawie już nic razem nie robimy od tygodnia ... nawet wczoraj sama piłaś"nie ma to jak szukanie dziury w całym
m@łż czerwonego soku nie pija
.... ach z tymi facetami
![]()
Tak blastocyste 5-cio dniową i mi kazali dopiero 14dpt zrobić betę....Ja w piątek mam już wizytę, lekarz kazał po 10 dniach się zgłosić z wynikiem. A miałaś jaki zarodek? Blastocyste?
Kochana miałam jedną procedurę a w sumie 4 transfery. Już od drugiego transferu miałam te cuda. Po pierwszej cb dr sam zalecił accofil i immunoglobuliny. O heparynę sama się dopomniałam przy 3 transferze i nie robił problemu. Embgrioglue i AH tez sam zlecał i to już na pierwszej wizycie, kiedy rozpisywał leki do stymulacji, nie trzeba było mu opinii embriologów itp (szefowi zawsze zależy, żeby klinika odpowiednio zarabiała, a że jest również założycielem drugiego ośrodka w którym te immunoglobuliny podają, to już wszystko chyba wiesz)Ciekawe. Ile to człowiek się musi nakombinować, żeby zajść w ciążę i ją utrzymać.
Teraz też będziesz z tym podchodzić?
Miałaś dopiero jedną stymulację i pierwszą procedurę za sobą, prawda? Jak to zrobiłaś, że zgodzili się na takie ekstrasy? Ja ledwo wyłudziłam teraz intralipid.