Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przez ten tydzien bierz jeszcze po pol albo cala i pol w nastepnym i odstaw. Mi Pasnik kazal odstawiac po 12 tygodniu ciazy stopniowo ale wiesz ja mam problemy immunologiczne a ty chyba dostalas na wszelki wielkiKochana moje proszę Was o poradę, w którym tygodniu ciazy lekarz kazał Wam całkiem odstawić encorton???, byłam na dawce 15 i stopniowo zaszlam do 5 a jutro powinnam odstawić już całkiem ale się boję...jutro zaczynam 11 tydz ciąży.
DziękujęPrzez ten tydzien bierz jeszcze po pol albo cala i pol w nastepnym i odstaw. Mi Pasnik kazal odstawiac po 12 tygodniu ciazy stopniowo ale wiesz ja mam problemy immunologiczne a ty chyba dostalas na wszelki wielki
i tak se myślę , ze trza sie posłuchać lekarzy " w Pani wieku, peselu się nie oszuka" itd. itd. - no i wreszcie zacząć sie zachowywać tak jak pesel wskazuje
- no quwa to od dziś " będę stateczną starszą Panią z trzema kotami i mężem
" hymmmm - albo nie
wole być blondii od urodzenie. Tak, tak kobieta zmienną jest - a tym bardziej przed @
ihahihahai. Miłego dzionka Panią życzę dzie ten dół? dawaj zakopiemyKurcze dziewczyny ale mam dziś mega doła - ch.j wi skąd i z jakiego powodu - chyba z niewyspaniai tak se myślę , ze trza sie posłuchać lekarzy " w Pani wieku, peselu się nie oszuka" itd. itd. - no i wreszcie zacząć sie zachowywać tak jak pesel wskazuje
- no quwa to od dziś " będę stateczną starszą Panią z trzema kotami i mężem
" hymmmm - albo nie
wole być blondii od urodzenie. Tak, tak kobieta zmienną jest - a tym bardziej przed @
ihahihahai. Miłego dzionka Panią życzę
![]()
Kochana moje proszę Was o poradę, w którym tygodniu ciazy lekarz kazał Wam całkiem odstawić encorton???, byłam na dawce 15 i stopniowo zaszlam do 5 a jutro powinnam odstawić już całkiem ale się boję...jutro zaczynam 11 tydz ciąży.
Kochana moje proszę Was o poradę, w którym tygodniu ciazy lekarz kazał Wam całkiem odstawić encorton???, byłam na dawce 15 i stopniowo zaszlam do 5 a jutro powinnam odstawić już całkiem ale się boję...jutro zaczynam 11 tydz ciąży.