Never give up
Fanka BB :)
Kochana ja głęboko wierzę w to że się od a jajeczka będą kurze a nie przepiorcze...Jaja są ale małe :-( trzeba dalej kuc podgląd we czwartek...
Poza tym wierzę że te duże się pochowały...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja głęboko wierzę w to że się od a jajeczka będą kurze a nie przepiorcze...Jaja są ale małe :-( trzeba dalej kuc podgląd we czwartek...
@gosiaOd razu Pasnik
Klinika raczej nie licz ze cie gdzies wysla na badania to rzadkosc i sporadyczne przypadki chyba tylko slynny tu Ciechocinek tak dziala reszta ma immunologie gleboko w dupie. No jeszcze dzoasiowy invimed ale tu na oko dla zbicia kasy bez badan poprobujemy
Dzieki. Trochę mi ułożyło ;-)Do trzech procedur sa refundowane i nie trzeba sie upominac
Ale ja wlasnie napisala to co daje mi kopa do dalszego dzialania nie ze siedze i sie doluje te dwa cytaty zawsze mi pomagaja podniesc glowe i wypiac cyc po ciosie w mordeGosia wiem ze jest ujowo, ale pomysl ile juz przeszlas...w tych czy w tamtych butach...mozesz byc w ciazy i z ta mysla masz sie budzic i chodzic spacJa tez tym zdaniem zyje i daje mi ono kopa na walke na przyszlosc, byla implantacja masz receptywne endo, to do tychczas bylo niewiadome.pierwsze koty za ploty i dzialaj
![]()
Przykro mi Gosia.beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Leki są refundowane o ile AMH i wiem Cię do tego kwalifikujeDziewczyny. Czy leki do stymulacji in vitro są nadal refundowane? Jak tak czy trzeba się o to upomnieć czy lekarze sami wypisują refundację.
Moja pierwsza procedura.
Super. Gratuluję. To pierwsze podejście?Nie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....
Leki są refundowane o ile AMH i wiem Cię do tego kwalifikuje