chlopkers
Fanka BB :)
Gratulacje! Trzymam kciuki za szczesliwy ciag dalszy [emoji173]Nie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje! Trzymam kciuki za szczesliwy ciag dalszy [emoji173]Nie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....
Mi beta rosla caly czas, az do dnia zabiegu. A to bylo 2 tygodnie po stwierdzeniu pustego jaja i odstawieniu lekow..Dziewczyny nie wierzę ...zaczęłam krwawić ... A beta od soboty ponad 2 tys wzrosła ...było 2640 dziś 4698 ...możliwe że przed poronieniem skoczy w górę ?
Ja dzis poszlam na spontana. Planowalam jutro. Stwierdziłam,ze jak ma wyjsc to juz wyjdzie...Właśnie nie wiem, boję się zawodu. Na razie żyję w niewiedzy i jakoś to idzie, ale po becie koniec ze złudzeniami.
Hahaha a ja myslalam ze to jakis twarozek [emoji12]Fiu fiu lody i Tadek uuuu ja to bym zygala dalej niz widze![]()
Jaka cudna [emoji7] [emoji7] [emoji7] nic tylko calowac [emoji173]@gosia321 przykro mi . Ale idz za ciosem !!!! Okres estrofen i transfer i wielki brzuchol .
Zobacz załącznik 854423 Marcelina pozdrawia 4 stymulacjia 2 transfer
Ja mam dzisiaj „objaw” śmierdzących pierdów. Tak jak to tylko w ciąży miałam. Ach ten progesteronTak, dzisiaj właśnie mnie tak zmogło. Przez te leki nie można normalnie funkcjonować.
Gosiu, tak mi przykrobeta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Coś w tym jest, co piszesz.Ja mam dzisiaj „objaw” śmierdzących pierdów. Tak jak to tylko w ciąży miałam. Ach ten progesteron![]()
Ale mówisz o procedurze invitro ?? bo jak tak to ja się załapałam na ten program właśnie w Łodzi ,fakt jest taniej ale to i tak kosztuje sporo. Cała 1 procedura ok 7-8 tyś z własnej kieszeni.Było dofinansowanie do procesory jak rząd był poprzedni ja mam synka z rzadowki ..teraz na tą chwilę dofinansowuja osoba mieszkającym w Łodzi . Wiec nie mów że nie ma za darmo bo jak jest taka możliwość to jest za darmo