jak co myslimy rob beteDziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak co myslimy rob beteDziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
Prawidłowo Asieńko! Każdemu wolne się należyHahaha no wolne, wolnenastepne wolne za tydzien w czwartek na szczepienie
jak sie tyra w niedziele to sie w tygodniu nalezy banana wylozyc!
Ja chyba zawszeJa to samo nieraz robilam![]()
Dzięki Dziewczyny, myślałam, że tylko ja tak robię. A tu widzę, że to zbiorowe szaleństwo.Ja chyba zawsze[emoji14]
Nawet jak wyszedł pozytywny przy cb to wyjmowałam go kilka dni z rzędu z kosza bo nie mogłam uwierzyć w to co widzę![]()
Tej naturalnej witaminki to cos dzisiaj u mnie brakuje, ale moze pozniej sie jeszcze rozpogodzi.Prawidłowo Asieńko! Każdemu wolne się należy
Korzystaj z naturalnej wit D
Asiu co brałaś do pierwszej stymulacji i jakie dawki?
Do trzech procedur sa refundowane i nie trzeba sie upominac
Ale dla każdego są do 3 procedur refundowane czy są jakieś ograniczenia?
Właśnie przeczytałam Twojego posta juuupii trzymam kciuki kochana za wysoką betęCześć Dziewczyny, w nocy się przebudziłam (myślałam, że jest 4 a była 1) i stwierdziłam, że skoro jest 4 to mogę zrobić test i wyszedł cień cienia drugiej kreski. Nie mogłam zasnąć dwie godziny bijąc się z myślami i nie chcąc zbytnio cieszyć. Jadę na betę. Proszę trzymajcie kciuki, żeby to była prawda, że się udało. Nie przeżyję jeśli znowu to porażka. Tak strasznie się boję.![]()
Biedroneczka a co ty porabiasz?Oprócz ginekologa okulista Wam potrzebny![]()
Też taką miałam jaśniutką przy trzy dniowym zarodku i już 16 tydzieńA tak wygląda ta kreska. Naprawdę cień cienia. Zobacz załącznik 854577