Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodziło mi o to, że pobrali go ode mnie 5 kwietnia [emoji4]Chyba 5 mają co ?
Piękna ale już nie robDziewczyny, moja dzisiejsza beta to 7747 w 24 dpt, w 17 dpt było 958, to chyba dobrze, co? Progesteron 125
Osz choletsrCześć dziewczyny, niestety nie mam dobrych wieści, moje znamię okazało się być czerniakiem we wczesnym stadium. In vitro muszę odłożyć na przynajmniej 9 miesięcy, a najlepiej 3 lata. Lekarz uważa, ze powinnam się cieszyć, bo przecież będę zdrowa, tylko co mi po takim zdrowiu?Mocno trzymam za Was kciuki, może dane mi tu będzie kiedyś do Was dołączyć.
❤ ❤ ❤7dpt beta 53,08 [emoji2]
Nie ma szału z tym przyrostem...co lekarz na to? Trzeba by zbadać jeszcze raz po 48 h żeby wiedzieć co i jakTak w tym samym robilam tylko wtedy o 11 w dzień a dzisiaj o 7 rano, z tego co wyliczylam to jest 49 %
Kochana dużo zdrowia nie łam się, przykro mi strasznieCześć dziewczyny, niestety nie mam dobrych wieści, moje znamię okazało się być czerniakiem we wczesnym stadium. In vitro muszę odłożyć na przynajmniej 9 miesięcy, a najlepiej 3 lata. Lekarz uważa, ze powinnam się cieszyć, bo przecież będę zdrowa, tylko co mi po takim zdrowiu?Mocno trzymam za Was kciuki, może dane mi tu będzie kiedyś do Was dołączyć.
Ozesz kuźwa melodia...teraz kuracja Ale onkologiczna...lekarz ma racje. Ciesz się, będziesz zdrowa, będziesz żyć a na in vitro jeszcze znajdziesz czas. Głowa do góry [emoji8]Cześć dziewczyny, niestety nie mam dobrych wieści, moje znamię okazało się być czerniakiem we wczesnym stadium. In vitro muszę odłożyć na przynajmniej 9 miesięcy, a najlepiej 3 lata. Lekarz uważa, ze powinnam się cieszyć, bo przecież będę zdrowa, tylko co mi po takim zdrowiu?Mocno trzymam za Was kciuki, może dane mi tu będzie kiedyś do Was dołączyć.
DoczytałamJuż jest, 53,08
[emoji2]