Justin87
Fanka BB :)
Cały czas czekam. Przyznam się, że pochodziłam dzisiaj po sklepach we Wrocławiu i jakoś mi dzień zleciał ale teraz będę obgryzać paznokcie.Dziewczyny piszcie jak bety, bo nastała cisza ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cały czas czekam. Przyznam się, że pochodziłam dzisiaj po sklepach we Wrocławiu i jakoś mi dzień zleciał ale teraz będę obgryzać paznokcie.Dziewczyny piszcie jak bety, bo nastała cisza ...
Strasznie długo się czeka na wyniki w Invimed. Kurczę mogłaś do nas przyjechać na badania jak robię po ,7:00 rano to po 12:00 mam na stronie wyniki.Cały czas czekam. Przyznam się, że pochodziłam dzisiaj po sklepach we Wrocławiu i jakoś mi dzień zleciał ale teraz będę obgryzać paznokcie.

Trzymam kciuki! Bedzie dobrze, zobaczyszCały czas czekam. Przyznam się, że pochodziłam dzisiaj po sklepach we Wrocławiu i jakoś mi dzień zleciał ale teraz będę obgryzać paznokcie.
10 dpt beta 5,2. Kur...a no.Trzymam kciuki! Bedzie dobrze, zobaczysz![]()
Nie mam![]()
O ja zazdroszczę. Przepięknie. [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 855491
Zobacz załącznik 855492Zobacz załącznik 855493Zobacz załącznik 855496Zobacz załącznik 855497
Nie pomyślałam, mój też już niedługo przestanie istnieć [emoji23][emoji23]
10 dpt beta 5,2. Kur...a no.
Coś to dobre określenie. Dwa dni temu było 1,09. Znowu mnie czeka ta sama historia co za pierwszym razem.Coś się zadziało. Powtórz za 2 dni.
Ale cos sie ruszylo.. Pozniej niz powinno tak jak u mnie.. Najgorsza to ta nie wiedza, czy ruszy czy bedzie dobrze itd. Ja sie za bardzo nie znam ale wierze ze moze byc dobrze z niskimi betami. Odkad u mnie jest taka sytuacja tylko czytam fora i sie pocieszam ze niektorym sie udaje.10 dpt beta 5,2. Kur...a no.