• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zgłaszałas lekarzowi .luteina niestety tak działa .. mnie piekło strasznie że jak robiłam siku to zeby zagryzalam ale przepisała mi maść i jest o wiele lepiej przemywamy też tamtym rose i też jest lepiej do tego sudokkrem lub inny krem dla dzieci na odparzenia .. musisz zrobić wyniki z krwi bo ja przy tym nabawiłam się bakterii a bakterie w ciąży rzecz zbędna i niebezpieczna
Jutro mam wizytę więc wszystko mu opowiem. Ja też Tantum Rosa się przemywam póki co, jakieś okłady z maslanki, clotrimazolum jeszcze smaruje. Parę razy nasiadowka w wodzie z octem, tak mi mój gin polecił jak byłam w ciąży. Ale teraz chyba za dużo tego octu dałam bo wyszczypalo mnie jak nie wiem :/

O nieeee to juz bylas w takiej sytuacji :(:(:( jejuu ile my musimy przejsc, trudne sa te chwile dla nas:(
No właśnie nie wiem ile jeszcze trzeba przejść, chociaż to dopiero trzeci transfer, to czuję się już nieźle przeczołgana. Jedyna nadzieja w tym mrożakach, co zostały.
Najgorsze, że powtórzyła się analogicznie taka sama sytuacja jak za pierwszym razem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry