Dzis się dowiedziałam ze mój zarodek który walczył poległ. Mam tylko nadzieje ze transfer który był w poniedziałek powiedzenie się. Trzymajcie kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ranny booskie Panik przecież to twoje pierwsze in vitro masz blastki serce będzie dobrze za którymś razem się uda. Zbieraj się i zaczynaj nowe rozdanie, jesteś w warszawie? In vitro to ruletka nie można wierzyć w wygraną można się z niej tylko cieszyć. Uszy do góry.Widać pęcherzyk i ciałko żółte ale za małe o wiele. Szczęście w nieszczęściu ze nie jest pozamaciczna ale i tak nie umiem się z tym pogodzic, tym bardziej ze nie mamy już mrozaczkow![]()
Dzis się dowiedziałam ze mój zarodek który walczył poległ. Mam tylko nadzieje ze transfer który był w poniedziałek powiedzenie się. Trzymajcie kciuki
dzięki czas pokaże. Brzuch mnie dziś boli i mam nadzieje ze tak powinno być.Trzymam ske siostro!!!
Powiedzie się![]()
I tak bywa@Pysia1302 przykro mi. Jakiś pechowy dzień dzisiaj.
[emoji17]10 dpt beta 5,2. Kur...a no.
Haha. Moje miasto. Takie piekne.[emoji30]
:* jeszcze nie byłam niestetyKurczeTulę mocno :*
Kochana a Ty byłaś u Paśnika? Może on by coś pomógł.....
Czesc dziewczyny. Powiem w skrócie. 72h temu robilam bete i mialam 15.900, wczoraj mialam 23.500 i dzisiaj 25.900, wiec chyba troche slabo co nie? Co sądzicie o tym moze byc cos z tego ? Tak sie cieszylam. Jutro mam wizyte